De 3 Beste Spareribs Rekken

De 3 Beste Spareribs Rekken

Een rib rack helemaal gevuld met uitstekende spareribs maakt een statement bij een barbecue. De aanblik van een rib rack hoog opgestapeld met gerookte varkensribbetjes maakt je mond al nat, laat staan de smaak!

Een ribrek moet goed op je grill passen en eenvoudig op te zetten zijn. Het moet ook lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Zelfs doorgewinterde professionals zullen gespannen momenten ervaren tijdens het bereiden van ribbetjes. Ribbetjes zijn moeilijk goed op de grill te krijgen. Door de aard van het vlees en de hoeveelheid bot, is het perfectioneren van ribbetjes op de grill een moeilijke taak. Het is van cruciaal belang dat het ribrek dat je gebruikt de ribben rechtop houdt, zodat je de gewenste resultaten kunt bereiken tijdens het roken, roosteren, smoren of grillen van het vlees.

Jumela Spare Rib Rek & Grillset

Dit handige vleesrek is perfect voor het bereiden van spareribs, maar het kan ook worden gebruikt voor het bereiden van andere grote porties vlees, bijvoorbeeld kip of entrecote. Je krijgt een traditionele barbecue smaak door het vlees langzaam te garen, zodat je het vlees nog meer kunt en zal waarderen.

Houdt jij van een heerlijke BBQ zonder erna te moeten opruimen? Dan is dit gereedschap een prima investering. Het spareribrek is eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Hierdoor is het schoonmaken van de BBQ een kleine zorg, na afloop.

Extra’s:

  • Handschoenen die hittebestendig zijn
  • Tangen voor grillen
  • Borstel voor de keuken
  • Siliconen bakmatten

Cooklogic 2 in 1 Bakplaat en Grill

Dit ribrek is de perfecte manier om ribbetjes tot in de perfectie te roosteren. Dit maakt het ook makkelijker om spareribs voor langere tijd in één positie te roosteren. De spareribs zijn malser dan ooit dankzij de lange gaartijd! In de stukken vlees zal de echte barbecuesmaak doorschijnen.

Het rek kan in beide richtingen worden gebruikt. Eén kant is gewijd aan spareribs, maar als het rek wordt gedraaid, biedt het een ruimte die groot genoeg is om een hele kip of ander vlees te koken. Het koken van spareribs geeft een vergelijkbaar resultaat.

BBQNovation XXL Rib Rack

Dit ribrek is van BBQNovation is er één die een goede prijs- kwaliteit verhouding biedt. Het rek is volledig vervaardigd uit roestvrij staal en meet 42 cm in lengte. Het is multifunctioneel, want het kan zowel in de oven als op de grill worden gebruikt!

Je krijgt veel meer spareribs op je grill met dit XXL Rack van BBQNovation. Er is ruimte voor in totaal 10 spareribs. Zo hoeft er niemand te wachten op de volgende ronde tijdens de BBQ. Vergeleken met de bovenstaande rekken biedt deze dus vele malen meer ruimte aan dan de concurrentie. Op een gewone barbecue of in de oven, dat lukt je niet zonder deze gadget. Het perfecte grillhulpstuk voor jouw kogelgrill, gasgrill, houtskoolgrill, of natuurlijk de oven.

Dankzij de sterke structuur van 2 mm materiaaldikte kan de ribhouder met spareribs gemakkelijk van de grill worden gehaald en op tafel worden gezet.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Barbecue Spiesen
De 3 Beste Goedkope Barbecues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories