Traeger Pellet BBQ Kopen

Waar het op neerkomt: Het gaat allemaal om controle. En gemak. Oh ja, smaak, ook. Stel het in en vergeet het. Goede smaak. Geen twijfel mogelijk. Pellet branders zijn een echte revolutie.

Dit is een spannende tijd voor pellet BBQs en een goeie tijd om een Traeger BBQ te kopen: de zomer staat voor de deur. Er zijn tal van nieuwe ontwerpen en ze komen vol met handige functies. Pellet branders en smokers zijn geweldige hulpmiddelen en ze zijn een weg naar beter en gemakkelijker buiten koken.

Waar komt Traeger vandaan?

In 1982 begon Traeger Heating in Oregon te experimenteren met een oven die houtpellets verbrandde, gemaakt van samengeperst zaagsel, een bijproduct van de plaatselijke houtfabrieken, en introduceerde al snel een huis verwarmingssysteem dat ze vooral lokaal verkochten. Omdat ovens vooral in de koude maanden werden verkocht, begonnen ze al snel te experimenteren met een BBQ die ook pellets kon verbranden. Uiteindelijk maakten ze een toestel met een vijzel om de pellets aan te voeren en een ventilator om ze te helpen branden.

Hoe pellet rokers van Traeger werken

Als je in een gebied woont waar houtovens worden gebruikt, ben je misschien ook bekend met pellet BBQs en de Traeger pellet smoker. In het kort: pellets geperst uit zaagsel en houtsnippers vullen een trechter en worden dan in een verbrandingspot gevoerd met behulp van een elektrisch vijzelsysteem. De vijzel, die eigenlijk een lange schroef is, levert pellets aan de verbrandingspot op basis van de snelheid die door de thermostaat van de eenheid wordt gedicteerd. Wanneer de verbrandingspot ontbrandt, verbranden de pellets. De warmte wordt vervolgens door de BBQ geleid via convectie (luchtgedreven).

Controleer de temperatuur

Een Traeger Pellet Grill kopen? Op de betere modellen zijn uitgerust met een temperatuursonde waardoor de temperatuur beter geregeld kan worden. De beste fabrikanten, Traeger bbqs hebben hun eigen veelzijdige aangepaste controllers ontworpen die gemakkelijk te gebruiken zijn en een temperatuur binnen 10 graden verschil kunnen houden, strakker dan veel indoor ovens.

Traeger Pro Series 22

De Traeger Pro Series is de bestverkochte pelletgrill ter wereld. De gloednieuwe Traeger Pro 22 grill is nu nog beter met een verbeterde controller die gebruik maakt van de nieuwste pellet technologie. Deze grill kan je altijd en overal controleren en aanpassen via de Traeger app op je smartphone. Plus, met de gloednieuwe D2 aandrijflijn, starten de Pro Series wifi pelletgrills nu sneller, warmen ze sneller op, en geven ze een betere rook kwaliteit waardoor je consistente resultaten en de perfecte steaks krijgt die doordrenkt zijn met houtgestookte smaak.

Waarom Traeger?

Op hout gestookt eten smaakt gewoon beter. Geen enkele andere grill kan tippen aan de veelzijdigheid, het gemak en de consistentie van een Traeger. Dit is meer dan een grill. Je kunt grillen, roken, bakken (ja BAKKEN), braden, smoren, en BBQ-en op onze gehele line-up van grills. Niet alle grills zijn gelijk gemaakt, Traeger is gewoon de beste. Overweeg dus zeker bij de aankoop van een pellet BBQ een Traeger pellet smoker te kopen. Je kunt het zelfs treffen en een Traeger pellet grill kopen in de sale op Bol.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories