Pizza Oven Kopen

Er gaat niets boven buiten barbecueën. Het is een waar genot om voor een vuur te zorgen en met vrienden en familie in de frisse lucht te zitten. En hoewel de oude vrijstaande pizza oven buiten nog steeds de koning van het buiten koken is, zijn je opties veel breder dan houtskool of propaan. Als je een barbecue pit of pizzaoven wilt kopen, kun je van een eenvoudige maaltijd een sociaal evenement maken. En wie je ook bent, er is een stijl die bij je past.

Voor de avontuurlijke doe-het-zelver is er niets dat je tegenhoudt om zelf een BBQ-pit of pizzaoven te bouwen. Beide werken volgens zeer eenvoudige principes. Alles wat je nodig hebt is wat tijd, energie en de juiste materialen. Sommigen van ons zijn misschien niet zo handig. Gelukkig zijn er veel bedrijven die een BBQ of houtgestookte pizza oven voor buiten verkopen en zelfs in je eigen tuin bouwen of installeren.

Gemakkelijk en lekker

Een geweldige pizza is ongelooflijk gemakkelijk thuis te maken. Of je het nu in een pizza oven in de tuin of in de gewone oven bakt. Als je het eenmaal onder de knie hebt, zal je nooit meer tevreden zijn met het eten van pizza in een restaurant. Het is mij overkomen.

Pizza op de grill

Een pizza van de grill komt dicht in de buurt van steenoven pizza, en het verslaat de kleffe pizza die de thuisbezorgd.nl jongen bij je komt afleveren. De hitte en het vleugje rook van de grill brengen gegrilde pizza in de stratosfeer. Als je een kamado hebt, heb je geluk. Hij wordt gloeiend heet aan de onder- en bovenkant, vergelijkbaar met de temperatuur in een houtgestookte pizzaoven. Om pizza op de grill te maken hoef je het deeg niet aan beide kanten te bakken voordat je de toppings toevoegt, zoals veel kookboeken aangeven. Je kunt het doen zoals ze het in de beste restaurants doen: Maak het deeg, beleg het, en bak het.

Gezelligheid gegarandeerd

Zowel pizza-ovens als BBQ-pitten kunnen een aantrekkelijk middelpunt vormen in een buitenkeuken. Mensen verzamelen zich er natuurlijk omheen. Zet er een in je achtertuin en je zult al snel een groep hebben die zich verzamelt en verhalen verteld bij het vuur.

Het gebruik van een houtgestookte pizzaoven/BBQ kan niet eenvoudiger: je maakt gewoon een vuur aan de achterkant van de oven en wacht tot het vuur is gezakt tot hete sintels voordat je je brood of pizza erin schuift. Een traditionele Napoli-pizza is in slechts 90 seconden gaar!

Het enige wat je natuurlijk niet kunt garanderen is de Hollandse zomer. Maar als het weer het toelaat, is er geen betere manier om te eten dan in de buitenlucht.

Pizza oven Uuni kopen?

Er was een tijd dat een echte houtgestookte pizza-oven alleen was weggelegd voor mensen met diepe zakken of bouw vaardigheden. Vandaag de dag is er een enorm aanbod aan pizzaovens voor iedereen. Uuni (nu onder de merknaam Ooni) werd in 2012 gelanceerd op Kickstarter en kende een enorm succes. Het bereikte het financieringsdoel in twee weken en haalde aan het eind van de campagne 220% van zijn financieringsdoel op. Sindsdien is het bedrijf gegroeid en is het hard op weg om een van de beste pizza oven merken te worden.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories