Vuurtafel BBQ kopen

Op een zwoele zomeravond is niets aangenamer dan met vrienden en familie rond een tuinhaard of vuurtafel te zitten. Er zijn veel opties om van te kiezen als je een buitenhaard wilt kopen. Er zijn zelfs varianten met een BBQ ineen zodat iedereen zijn eigen gerechtje kan klaarmaken. Een vuurtafel met BBQ kopen? Lees hier over de voordelen

Een vuurtafel met barbecue kopen combineert een aantal dingen die op zichzelf al geweldig waren: barbecues, picknicktafels, vuurkorven en restaurants waar de chef-koks je eten op de grill voor je neus bereiden, vaak alleen weggelegd voor een bezoek aan sterrenrestaurants.

Gezellig en warm!

Als je kiest voor een tuinhaard en BBQ ineen of een rvs buitenhaard BBQ /luxe tuinhaard, vaak verkrijgbaar met zes en de grotere versies acht zitplaatsen, bezit je een indrukwekkend stuk outdoor uitrusting. In het hart van de structuur bevindt zich het vuur waar je lekker warm van blijft. Daarnaast kun je je favoriete vlees, vis en groenten bakken op de grillpraat terwijl je aangenaam babbelt met je vrienden en familie.

Op het grotere model omringen acht houten tafelplatforms de stalen binnengrill. Ze bieden plaats aan een groep om te gaan zitten en een vers bereide maaltijd warm van de kolen te eten.

Elk van de ruimten aan de tafel stelt de persoon die er zit in staat om zijn eigen eten te bereiden, precies zoals hij het lekker vindt. De afzonderlijke grillsegmenten kunnen gemakkelijk worden opgetild zodat je het vuur vanuit elke positie kunt bijsturen: doe hout erbij voor warmer vuur, of laat het uitdoven als het je te heet onder de voeten wordt. Een buitenhaard BBQ kopen is leuk voor het hele gezin.

Makkelijk op te bergen

De houten platforms kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd voor opslag of als de kok liever gegrilde meesterwerken maakt zonder de tafel in de weg. En als je gewoon een gezellig avondje onder de sterrenhemel wilt doorbrengen met wat vrienden, is de vuurtafel met barbecue in enkele seconden om te bouwen tot een vuurplaats. Een vuurtafel met BBQ is vaak prijzig, maar hij vervangt wel verschillende grote voorwerpen die je misschien al in je achtertuin wilt kopen, dus misschien is hij net wat je nodig hebt!

Regel de temperatuur zelf

Klap de verwijderbare roestvrijstalen grillroosters omhoog om houtskool toe te voegen. Open de zijdeur voor een luchtstroom, of om de pit schoon te maken. Gebruik de verstelbare poten voor ongelijke oppervlakken zodat je aangenaam kunt barbecueën. Verwijder de koepel van de grill voor toegang tot de kolen, en om verschillende versies om te bouwen tot een open vuurplaats.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories