Elektrische Tafel BBQ Kopen

Wil je niet de hele tijd achter de grill staan terwijl je gasten zich vermaken aan tafel? Kies dan voor een elektrische tafel BBQ. Elektrische tafel BBQ’s zijn een handige en milieuvriendelijke manier om samen te genieten van het grillen van lekker eten. Onze elektrische tafel BBQ’s zijn ontworpen voor gebruik binnen- of buitenshuis en zijn perfect voor balkons, patio’s of zelfs keukentafels.

Elektrische tafel BBQ’s zijn ideaal voor mensen die in appartementen wonen of waar het gebruik van houtskool of gas niet is toegestaan. Met een elektrische BBQ kun je toch genieten van de smaak van gegrild eten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de rook en de geur die traditionele BBQ’s kunnen produceren.

Met een breed scala aan modellen en functies beschikbaar, vind je bij ons gemakkelijk een tafel BBQ die past bij jouw behoeften en budget.

De voordelen van een elektrische tafel BBQ

In vergelijking met traditionele houtskool- of gas grills zijn elektrische tafel BBQ’s gemakkelijk te gebruiken en vereisen ze geen ingewikkelde voorbereidingen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en je kunt al beginnen met grillen. Bovendien produceren elektrische BBQ’s minder rook en zijn ze gemakkelijker schoon te maken dan traditionele BBQ’s.

De voordelen van een elektrische tafel BBQ op een rijtje:

 • Elektrische BBQ’s zijn milieuvriendelijker dan traditionele houtskool BBQ’s, omdat er geen uitstoot van schadelijke stoffen plaatsvindt.
 • Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen ingewikkelde voorbereidingen.
 • Elektrische BBQ’s zijn makkelijker schoon te maken dan traditionele BBQ’s, omdat er geen as of houtskool achterblijft.
 • Ze produceren minder rook en geur dan traditionele BBQ’s, wat vooral handig kan zijn voor gebruik binnenshuis of op balkons.
 • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, en kunnen worden gebruikt voor het grillen van verschillende soorten voedsel.
 • Elektrische BBQ’s hebben geen open vlammen, waardoor het risico op brand aanzienlijk kleiner is dan bij traditionele BBQ’s.
 • Ze zijn vaak compacter en geschikt voor gebruik op balkons, kleine patio’s of binnenshuis, waardoor ze handig zijn voor mensen die in appartementen wonen.

Hoe bakken op elektrische BBQ?

Bij het bakken op een elektrische BBQ is het belangrijk om de grill goed voor te verwarmen, het voedsel regelmatig te controleren en te draaien en het voedsel niet te lang op de BBQ te laten liggen om uitdrogen te voorkomen.

 1. Verwarm de elektrische BBQ voor door hem ongeveer 10-15 minuten van tevoren aan te zetten op de gewenste temperatuur.
 2. Bereid het voedsel voor en breng eventueel marinades of kruiden aan.
 3. Smeer het grillrooster in met olie om te voorkomen dat het voedsel blijft plakken.
 4. Plaats het voedsel op het grillrooster en sluit het deksel om de warmte vast te houden.
 5. Draai het voedsel om wanneer het aan één kant gaar is, zodat het gelijkmatig gaar wordt aan beide kanten.
 6. Controleer regelmatig of het voedsel gaar is door het aan de rand van het grillrooster te snijden en te kijken naar de kleur en consistentie.
 7. Haal het voedsel van de BBQ als het gaar is en laat het even rusten voordat je het serveert.

Is eten van een elektrische BBQ ook lekker?

Ja, het eten van een elektrische BBQ kan zeker lekker zijn. Hoewel sommige mensen de voorkeur geven aan de smaak die wordt gecreëerd door houtskool- of gasgrills, hebben moderne elektrische BBQ’s functies de smaak van het voedsel behoorlijk goed na kunnen bootsen. Sommige elektrische BBQ’s hebben bijvoorbeeld instellingen voor temperatuurregeling, waardoor je de warmte kunt aanpassen aan het type voedsel dat je aan het bereiden bent.

Andere modellen hebben grillplaten met ribbels die ervoor zorgen dat het voedsel een mooi grillpatroon krijgt en dat de sappen behouden blijven, waardoor het voedsel lekker mals blijft. Bovendien bieden veel elektrische BBQ’s de mogelijkheid om te roken, wat het eten nog meer de smaak van een echte houtskool BBQ geeft. Ondanks dat de smaak van eten dat op een elektrische BBQ is bereid iets anders kan zijn dan bij traditionele BBQ’s, kun je op een moderne elektrische BBQ nog steeds heerlijk eten bereiden met behoud van de smaak en textuur.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories