Leg allereerst 8 houten spiesjes in een kom met water om te weken.
Meng de yoghurt en de currypasta in een kom en voeg vervolgens de in blokjes gesneden kip toe. Laat ongeveer een uur staan.
Rijg de stukjes kip en cherrytomaatjes om en om op de voorgeweekte spiesjes.
Bak de kipspiesjes op de barbecue voor ongeveer 15-20 minuten. Vergeet niet om af en toe om te draaien, zodat ze mooi gaar en bruin worden..
Interessante BBQ benodigdheden:
- €69.88
Met Grill Guru Dutch oven kun je ook nog stoere soepen en stoofpotten maken op je kamado. De gietijzeren pannen van Grill Guru zijn geschikt voor alle warmtebronnen en worden geroemd om hun gelijkmatige warmteverdeling. Qua design zijn ze tijdloos.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Leg allereerst 8 houten spiesjes in een kom met water om te weken.
Meng de yoghurt en de currypasta in een kom en voeg vervolgens de in blokjes gesneden kip toe. Laat ongeveer een uur staan.
Rijg de stukjes kip en cherrytomaatjes om en om op de voorgeweekte spiesjes.
Bak de kipspiesjes op de barbecue voor ongeveer 15-20 minuten. Vergeet niet om af en toe om te draaien, zodat ze mooi gaar en bruin worden..