Weber Houtskool BBQ Kopen

Weber is niet alleen het bekendste barbecue merk in Nederland, maar ook het meest verkrijgbare. Het instapmodel, de klassieke ketelvormige barbecue, is ontworpen om te koken voor zes tot acht personen. Weber heeft 65 jaar geleden het moderne ketel ontwerp uitgevonden (oorspronkelijk door een metalen boei doormidden te snijden) en heeft dus genoeg tijd gehad om dit model te perfectioneren. En dat proef je. Als je in de markt bent voor een nieuwe BBQ en je wilt een Weber houtskool barbecue kopen, moet je eerst de eeuwenoude vraag beantwoorden: welke is de beste?

Lifestyle

In het kort, een Weber op houtskool is een lifestyle keuze. Ben je ervan overtuigd dat er niets gaat boven de smaak en geur van eten dat gesmoord wordt boven hete kolen? Ben je er trots op dat je in staat bent het vuur aan te krijgen en te onderhouden terwijl je kookt? Heb je behoefte aan die praktische, oerervaring? Hoef je geen perfect vuur met één druk op de knop? Waardeer he de nauwkeurige temperatuurregeling die een houtvuur je kan bieden, mits in een Weber? Ja, dan is houtskool jouw beste keus.

Uiterlijk en stijl

Een Weber houtskool BBQ is prijzig, maar je kunt het treffen en er een vinden in de aanbieding. Het model is niet te missen: de Ketelbarbecue is bij de meeste mensen bekend, vooral dankzij Weber. De Weber ziet er goed uit en is mooi afgewerkt met een zwarte emaille coating, wat het schoonmaken nog makkelijker maakt. Niet alleen zal hij er goed uitzien in je tuin, in gebruik of niet, maar omdat het Weber is, is er een reeks afdekhoezen en accessoires beschikbaar om hem verder op te waarderen, om nog maar te zwijgen van de gemakkelijk verkrijgbare reserveonderdelen, mocht er iets ergs gebeuren. In feite is het enorme aanbod aan accessoires één van de beste redenen om een Weber te kopen, hoewel dit natuurlijk alleen voor de toegewijde gebruiker is.

Slechts 47 cm

Veel mensen die een Weber houtskool BBQ kopen, vinden ze aan de grote kant. Gelukkig is er de Weber houtskool BBQ van slechts 47 cm. Compact & betaalbaar! Met een diameter van 47 cm en kraakvrije wielen voor alle weersomstandigheden is deze gemakkelijk te verplaatsen braai je volgende braai metgezel.

Ontspannen BBQ-en

Het indrukwekkende? Als je een Weber niet als een helikopter elke minuut wilt controleren, hoeft dat ook niet. Dat zou je ook niet moeten doen, want net als bij een keukenoven loopt er bij het openen van de deur warmte naar buiten en duurt het even voordat de oven weer op temperatuur is. Als je de deksel demper eenmaal hebt gebruikt om de warmte te regelen, blijft er een bescheiden hoeveelheid houtskool en stukjes pecan notenhout voor de smaak urenlang koken, een bekende eigenschap van een Weber. Een paar keer kun je pauzeren om er wat meer houtskool en hout in te gooien, maar het toevoegen van brandstof is meer een waargenomen behoefte dan een daadwerkelijke. Misschien is het ook gewoon leuk, en minder nuttig.

Uitstekende keuze

De Weber is solide, ziet er goed uit en is gemaakt voor de catering van grotere gezinnen of groepen. De grill staven zijn elegant en dun, net als het staal waarvan de body is gemaakt, en dit laatste betekent dat de poten niet te heet worden zodat de kinderen er zich niet aan branden. De Weber krijgt, zoals altijd, punten voor de uitstekende instructies en het gemak van de montage.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories