Big Green Egg Kopen

De Green Egg staat op zichzelf als het meest veelzijdige barbecue- of buitenkookproduct op de markt, met meer mogelijkheden dan alle andere conventionele fornuizen bij elkaar. Van pizza tot spareribs, van vakantiediners tot desserts, een Green Egg BBQ kopen zal al je verwachtingen voor culinaire perfectie overtreffen! Met zeven handige formaten om uit te kiezen, is er een Green Egg houtskool BBQ die bij elke levensstijl past!

Veel mogelijkheden

De Green Egg biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit in gebruik… bereid alles perfect, van een gegrilde steak tot een malse brisket of kalkoen tot een versgebakken brood. Groenten, maïs, aardappelen, champignons, uien – zelfs taarten en desserts zijn voortreffelijk. Je kunt letterlijk een hele maaltijd in één keer klaarmaken!

Fijn in gebruik

De Green Egg is gebruiksvriendelijk, vergevingsgezind en presteert goed, ook voor beginners. Voor velen is de Green Egg de Weber onder de Kamado’s. Zij introduceerden Kamado fornuizen in de USA en later Europa en worden vaak gezien als de industriestandaard: het beste van het beste. En dat weten ze. Soms tref je het met een Green Egg in de sale of een leuke aanbieding, maar ze blijven altijd duur.

De Green Egg is groot genoeg voor een kalkoen en heeft een rooster met een diameter van 30 cm. Het BGE-ontwerp, dat in Mexico wordt ontworpen en gemaakt, is eenvoudig, het is gebouwd om lang mee te gaan en het heeft een beperkte levenslange garantie.

Ronde Kamado’s zoals de Green Egg werken net zo goed of beter dan standaard houtskool grills voor de meeste recepten. Ze zijn van nature uitstekende ovens en rookovens, want als het keramiek eenmaal de gewenste temperatuur heeft bereikt, blijven ze urenlang heet.

Big Green Egg Pizza’s

Green Egg zijn geweldige pizza ovens. Verwijder het rooster en je kunt Braziliaans en Tandoori koken op lange spiesen, allemaal verticaal in een cirkel rond het kleine, hete vuur. Open de onderste klep, verwijder de bovenste volledig, en verander je Green Egg in een brullende oven met een kolom van vlammen die uit de koepel schieten voor het dichtschroeien van dunne steaks en hamburgers. Kijk uit, want de vlammen kunnen heel heet worden. Brand jezelf er niet aan en investeer in goede BBQ-handschoenen.

Regel de temperatuur

De Green Egg staat een snelle temperatuurregeling toe omdat ze heel luchtdicht gemaakt zijn, waardoor koks voedsel heen en weer kunnen schuiven van de koele naar de hete zone om de huid krokant te maken en steaks omgekeerd dicht te schroeien. De meeste Green Egg liefhebbers geven toe dat de beste manier om verschillende hitte zones te creëren in hun fornuizen is om voedsel dichterbij of verder van de kolen te plaatsen. Dit wordt meestal gedaan met behulp van de vele accessoires van BGE en andere fabrikanten.

De deksel sluit perfect aan op de onderkant, maar let op dat je het vilt aan de dekselrand in goede staat houdt, om de luchtdichte afsluiting te garanderen en zodat de Green Egg niet te heet voor je smaak wordt.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories