Rookbox Kopen

Een rookbox is een handig hulpmiddel voor op de barbecue. Het is een klein, metalen doosje dat je op je barbecue kunt plaatsen. In de rookbox kun je verschillende soorten hout of kruiden plaatsen, waardoor je je barbecuegerechten een extra smaak en aroma kunt geven. De rookbox is ideaal voor het bereiden van gerechten met een lange bereidingstijd, zoals pulled pork of spareribs.

Een rookbox is gemaakt van stevig metaal en is voorzien van een deksel. Hierdoor kan de rook niet in één keer ontsnappen en blijft de smaak en geur van het hout of de kruiden lang bewaard. De rookbox is ook gemakkelijk te reinigen, waardoor je hem na gebruik weer snel kunt opbergen.

 

Met een rookbox kun je verschillende soorten gerechten bereiden. Je kunt bijvoorbeeld spareribs, pulled pork, kip of vis bereiden met behulp van de rookbox. Ook kun je er verschillende soorten groenten in bereiden, zoals paprika, uien of champignons.

Je kunt ook verschillende soorten hout of kruiden in de rookbox plaatsen om je gerechten extra smaak en aroma te geven. Denk bijvoorbeeld aan cederhout, appelhout, mesquite of verschillende soorten kruiden zoals tijm, rozemarijn of laurierblad.

Wat is de prijs van een rookbox?

De prijs van een rookbox hangt af van het type en de grootte van de box. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, variërend van kleine boxen tot grote boxen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. De prijzen variëren van €15 tot €100.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories