Weber Gas BBQ Kopen

Als het op barbecues aankomt, gaan veel perfectionisten voor een Weber Gas BBQ. De barbecues van dit bedrijf zijn gemaakt volgens een zeer hoge standaard en werken gewoon erg goed. Hoewel de houtskoolbarbecues van het bedrijf de meeste bekendheid krijgen, zijn de gassystemen ook briljant.

Veel kracht

Om te beginnen hebben de grotere Weber BBQs een vier-gaspitten-opstelling gemaakt volgens het GS4 Grilling System van het bedrijf. De grill kracht wordt versterkt door porselein geëmailleerde gietijzeren GBS-kookroosters en zogenoemde aroma staven. Deze doen wat de naam doet vermoeden. Er is ook een dubbelwandig lucht geïsoleerd porselein geëmailleerd deksel. Dat maakt roken en koken op snelheid ook beide mogelijk.

Groot

Dit zijn geen kleine barbecues, dus wees bereid om hem een stuk van de ruimte in je huis of tuin te laten bewonen. Maar met extra’s zoals een Grease Management System om het schoonmaken kinderspel te maken, zal je blij zijn dat je deze nieuwe BBQ verwelkomt in je huis.

Uitstekende keuze

Waarom moet je de Weber Gas BBQ kopen? Weber heeft laten zien hoe het de kroon spant, als koning van de barbecues. De gas BBQ neemt alle hoogwaardige bouwmaterialen van een top-end BBQ en slaagt erin om ze aan te bieden in een relatief compact en super efficiënt kooksysteem. In wezen geeft het je veel van de controle en kwaliteit die je zou verwachten van een restaurant grill, maar met alle rokerige smaak die je zou willen van houtskool. Veel bouwmarkten bieden de Weber aan, en in het voorjaar kun je het treffen met een Weber Gas BBQ aanbieding of sale.

Handige deksel

De Weber gas BBQ heeft een scharnierend roestvrijstalen deksel, zodat je je voedsel gemakkelijk kunt controleren en omdraaien. In de praktijk betekent dat een hand vrij in plaats van de deksel vast te houden terwijl je aan het BBQen bent – van onschatbare waarde. Sluit het deksel en je hebt een thermometer om de kooktemperatuur in de gaten te houden, zodat je het hele proces onder controle houdt.

Weber Gas BBQ Sale

Je hoeft echter niet al te goed op te letten, want de geëmailleerde ring van porselein en de roestvrijstalen diffusor plaat helpen de warmte efficiënt te verdelen voor een gelijkmatige garing zonder aanbranden. Het is niet helemaal waterdicht, maar het komt wel in de buurt van wat je met houtskool kunt bereiken. Waar je wel voor moet uitkijken zijn de sales prijzen van de Weber: wie zoekt zal een Weber Gas BBQ sale vinden, online op Amazon of in je favoriete bouwmarkt.

Weber Accessoires

Als je een grill accessoire toevoegt aan je Weber Gas Barbecue, kun je ook de interne temperatuur van het eten in de gaten houden. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om perfect te koken (op afstand terwijl je gezellig zit te praten).

Als je klaar bent, maakt het reinigingssysteem gebruik van metalen armen om de as weg te vegen in de uitneembare asopvangbak, wat echt helpt bij het schoonmaken. Dit is zo’n waardevolle functie, omdat het betekent dat je niet vies wordt. Daarnaast is het legen van de opvangbak een klusje, waarbij je niet hoeft na te denken. Dit nodigt uit om vaker te barbecueën omdat je telkens het plezier en de smaak van gegrild eten hebt, zonder de lasten van het schoonmaken.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories