Pizzarette Kopen

Nodig je familie en vrienden uit voor een gezellige avond vol zelfgemaakte pizza’s! Met de Pizzarette geniet je binnen 7 minuten van een heerlijk knapperige mini pizza, en je kunt experimenteren met verschillende ingrediënten om je favoriete smaken te ontdekken. Er zijn modellen beschikbaar voor 2, 4, 6 of 8 personen, en er is zelfs een model met een grillfunctie op de bovenkant voor nog meer culinaire mogelijkheden.

De Pizzarette is een geweldige manier om snel en gemakkelijk heerlijke pizza’s te maken en te genieten van een gezellige avond thuis. Kies uit klassieke smaken zoals Margherita, Quatro Formaggio, Peperoni, Quattro Stagioni en Salmone, of stel je eigen unieke combinatie samen. Binnen slechts 7 minuten heb je een heerlijke, knapperige pizza rechtstreeks uit de Pizzarette.

Wat is de beste Pizzarette voor jou?

Hoewel de meeste Pizzarettes een vergelijkbaar terracotta koepeltje hebben met openingen om de pizza pannetjes in te schuiven, zijn er grote verschillen tussen de beschikbare modellen. Afhankelijk van de grootte van je gezelschap kun je kiezen uit Pizzarettes voor 2, 4, 6, of zelfs 8 personen. Als je van krokant gebakken mini-pizza’s houdt, zijn er ook modellen met een hoog vermogen om uit te kiezen.

Wat heb je nodig voor Pizzarette?

Voor het gebruik van de Pizzarette heb je een aantal dingen nodig, namelijk:

 • Een stopcontact om de Pizzarette op aan te sluiten
 • De Pizzarette zelf, inclusief het terracotta koepeltje met openingen voor de pizza pannetjes
 • Pizzadeeg (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
 • Tomatensaus
 • Geraspte kaas
 • Eventuele extra toppings, zoals vlees, groenten of kruiden
 • Een pizzasnijder om de pizza’s na het bakken in stukken te snijden
 • Borden en bestek om van de pizza’s te kunnen genieten

Optioneel zijn er nog accessoires zoals een deegroller of pizzapan, maar deze zijn niet noodzakelijk voor het gebruik van de Pizzarette.

Wat kan er nog meer in een Pizzarette?

Hoewel de Pizzarette voornamelijk is ontworpen voor het maken van mini-pizza’s, zijn er nog een aantal andere gerechten die je erin kunt bereiden, zoals:

 • Mini-quiches of hartige taartjes
 • Kleine broodjes of focaccia’s
 • Bruschetta’s of andere kleine hapjes
 • Gegrilde groenten, zoals paprika, courgette of aubergine
 • Mini-cakes of muffins

Het is wel belangrijk om te vermelden dat de temperatuur en kooktijd per gerecht kunnen verschillen, dus het kan handig zijn om te experimenteren en te kijken wat het beste werkt in jouw Pizzarette.

Hoelang duurt een pizza in de Pizzarette?

De baktijd van een pizza in de Pizzarette hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van de pizza, de dikte van het deeg en de gewenste mate van gaarheid. Over het algemeen duurt het ongeveer 5-10 minuten om een mini-pizza in de Pizzarette te bakken. Het is belangrijk om de pizza’s goed in de gaten te houden tijdens het bakproces en ze regelmatig te draaien om te zorgen dat ze gelijkmatig gaar worden. Bij het gebruik van de Pizzarette is het handig om te beginnen met een kortere baktijd en deze indien nodig te verlengen totdat de pizza’s de gewenste mate van knapperigheid en garing hebben bereikt.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories