Boretti Gas BBQ Kopen

Boretti bied je een breed scala aan BBQs, waaronder de Boretti gas BBQ in verschillende kleuren zoals wit en rood. Je kunt kiezen voor compacte BBQs die je mee kunt nemen naar vrienden of familie, maar je kunt ook voor een zwaardere hoogwaardige BBQ kiezen. Zeker voor de snellere koks die zorgeloos een maaltijd op tafel willen zetten, die altijd lekker smaakt, is de Boretti Gas BBQ een leuke optie.

Verschillende keuzes

Voor een gasbarbecue die qua design direct doet denken aan de alom bekende Boretti gasfornuizen en qua functionaliteit en gebruiksgemak op het scherpst van de snede is, kies je voor de Boretti Maggiore. Deze gas BBQ is gemakkelijk te verplaatsen en heeft, net als de Boretti fornuizen, echte Boretti bedieningsknoppen. De voorkant heeft een zwarte ovendeur en is net als de echte, in de buitenversie zit een handig opbergvakje.

Sommige versies hebben drie hoofdbranders, een zijbrander en zelfs een infrarode onder- en achterbrander voor de perfecte bereiding van elk gerecht. Zoals bijna alle Boretti BBQ, is de Maggiore uitgerust met twee gietijzeren grills en een gietijzeren bakplaat. Binnenin is het Maggiore buitenfornuis uitgerust met een handig kruidenrek. Zo heb je alles wat je nodig hebt om verschillende gerechten te proberen.

Addizio Boretti Gas BBQ Review

Dit industriële model is compact en een echte allrounder. Addizio is bijna identiek aan de populaire Brother barbecue, behalve dat dit de gasversie is en de barbecue daarmee sneller je eten klaarmaakt dan op een traditionele houtskool bbq. Vanwege de snelheid en het gebruiksgemak zijn de gas varianten aangenamer voor drukke dagen. De Addizio is van dezelfde makelij als de Boretti Bambino Gas BBQ. Deze versie is gemakkelijk te verplaatsen, stijlvol en zal elke tuin of terras van een vleugje Italiaans design voorzien.

De barbecue heeft een groot kookoppervlak en drie gaspitten, geschikt voor twaalf middelgrote eters. Addizio heeft hittebestendige handgrepen en is gemakkelijk en snel schoon te maken dankzij de uitneembare bak waar het druipvet in wordt opgevangen. De in het deksel geïntegreerde thermometer is ideaal voor een optimale temperatuurregeling.

 

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories