Napoleon Gas BBQ Kopen

Elke grill is als een strijd, zou Napoleon gezegd kunnen hebben. Je moet het vlees op de beste en lekkerste manier bereiden om het hart, of in dit geval de maag, te winnen van de mensen voor wie je eten serveert. En om die strijd te winnen, zijn de gasgrills van Napoleon het beste pantser dat je kunt hebben.

Prestige II BBQ

De Napoleon Prestige II is relatief klein voor een gemiddelde gasgrill van dezelfde prijsklasse. Desondanks kan deze gasgrill nog steeds hoog vuur produceren en heerlijke maaltijden bereiden voor je gezin. Alle onderdelen van de grill zijn gemaakt van roestvrij staal, dus je zult de gevechten tegen het vuil en de schoonmaak ongetwijfeld lange tijd winnen!

Als je een volwaardige gasgrill wilt, maar thuis of in je achtertuin geen ruimte hebt voor een volwaardige grill, dan is de Napoleon een echte aanrader voor je. Deze grill is er zowel als de “Napoleon natural gas BBQ”, evenals de variant op vloeibaar propaangas. Omdat deze gasgrill niet te veel ruimte in beslag neemt, is de grootte van het grilloppervlak ook relatief klein in vergelijking met andere gasgrills in zijn prijsklasse. Niettemin heeft hij nog steeds genoeg grillruimte van 308 vierkante centimeter om voor je gezin te koken en 175 vierkante centimeter aan warmhoudrek.

Niet voor grote tuinfeesten

Het is misschien niet de beste grill om grote mensenmassa’s te bedienen, omdat je gasten misschien wat langer moeten wachten op hun porties.

Desalniettemin kan hij nog steeds heerlijke maaltijden bereiden, want dit is niet alleen een eenvoudige gasgrill, maar hij kan ook in restaurantstijl koken met de infrarood brander aan de achterkant. Zo kun je een heerlijk sappige kalkoenen braden.

Prijs Napoleon gas bbq

Sommigen vinden de Napoleon misschien een beetje duur voor zijn grootte, maar er zijn tal van redenen waarom je zou moeten overwegen om de Napoleon Gas BBQ te kopen. Zo is de Napoleon Gas BBQ vaak te vinden in de sale op Amazon en in de aanbieding bij de lokale bouwmarkt. Zijn warmtecapaciteit is ook precies goed voor zijn grootte. Maar om eerlijk te zijn, de warmte kan niet volledig worden benut als niet alle branders van de gasgrill tegelijkertijd worden gebruikt.

Desalniettemin kan het nog steeds hoog en snel opwarmen, ook geweldig voor sears-bereidingen. De Napoleon heeft zeker een goede solide constructie waar je op kan vertrouwen omdat het grillsysteem is gemaakt van roestvrij staal. De Napoleon is verplaatsbaar naar verschillende hoeken van je tuin door rollende wielen. De Napoleon gasgrill Prestige II is geschikt voor zowel propaan- als aardgas als brandstof. Het verschil is klein, maar voor sommigen is dit belangrijk.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories