Boretti Houtskool BBQ kopen

Boretti bied je een breed scala aan BBQs. Je kunt onder meer een Boretti houtskool BBQ kopen. Je kunt kiezen voor compacte BBQs die je mee kunt nemen naar vrienden of familie, maar je kunt ook voor een zwaardere hoogwaardige BBQ kiezen voor thuis. Zeker voor de purist die zorgeloos een maaltijd op tafel willen zetten die altijd lekker smaakt en ook nog eens de karakteristieke rokerige nasmaak heeft, is de Boretti Houtskool BBQ een leuke optie.

BBQ op houtskool

Houtskool geeft meer rook dan gas, maar als het goed aangestoken is, geeft goede houtskool weinig rook en zal het niet te veel in voedsel komen dat snel gaar is, zoals hamburgers, hotdogs of zelfs steaks. De rokerige smaak die je tijdens het grillen krijgt, komt voornamelijk van het vlees dat op de hete kolen valt. Vleesresten bestaan voornamelijk uit water, vet en eiwit plus wat je hebt toegevoegd, zoals suiker in barbecuesaus. Wanneer de druppels de kolen raken verdampen ze en een deel daarvan condenseert op het vlees en een deel dringt door in het vlees. De meeste Boretti houtskool barbecue grills zoals de Boretti houtskool barbecue Carbone bedekken de vlammen die de hitte absorberen en uitstralen. Het vlees raakt deze stralings oppervlakken waar het verdampt, waardoor rook en stoom ontstaat, zoals dat hoort bij houtskool. Verrukkelijk!

Malser vlees

Er is ook een klein verschil in de smaak die wordt veroorzaakt door verbrandingsgassen, de vluchtige bijproducten die vrijkomen bij het verbranden van houtskool of gas. Bij de verbranding van houtskool komt meer stoom vrij dan bij gas, en volgens sommigen houdt dat het vlees vochtig, wat een BBQ op gas in het nadeel stelt. Anderen vinden de stoom juist een nadeel, omdat de huid van kip of kalkoen er minder knapperig van wordt.

Boretti Carbone

De Carbone is een van de nieuwere Boretti houtskool BBQs die je kunt kopen in de Fuori Collectie van grills voor buiten. Het bedrijf is altijd bezig met het creëren van meer geavanceerde oplossingen, en met deze houtskool grill barbecue hebben ze soberheid en simpelheid gecombineerd met onberispelijke kwaliteit: enkel de beste materialen. De Carbone is een allrounder in een compact formaat, zodat ook de mensen die klein wonen ervan kunnen genieten. Deze Boretti houtskool BBQ is licht van gewicht en voorzien van handgrepen zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Het duurzame, hoogwaardige stalen deksel is voorzien van een ingebouwde thermometer, iets wat je veel ziet in de Boretti BBQs, zodat je de temperatuur gemakkelijk in de gaten kunt houden, terwijl de gemakkelijk uitneembare lade een goede manier biedt om de kolen te toe te voegen. Geef je maaltijden een nieuwe, verfrissende, rokerige smaak met deze modieuze barbecue met Italiaanse look.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories