Pizzasteen Kopen

Een pizzasteen is een speciale steen die je kunt gebruiken om pizza’s te bakken op een barbecue. De steen is gemaakt van keramiek of gebakken klei en heeft een speciale structuur die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor krijg je een perfect gebakken pizza met een knapperige bodem. De steen is ook ideaal voor het bakken van andere gerechten zoals focaccia, brood en taarten.

De pizzasteen is eenvoudig te gebruiken. Je plaatst de steen op de barbecue en laat deze voorverwarmen. Vervolgens leg je de pizza op de steen en laat je deze bakken totdat de bodem knapperig is.

 

Wat is de prijs van een pizzasteen?

De prijs van een pizzasteen hangt af van het materiaal waarvan hij gemaakt is. Een goedkope pizzasteen gemaakt van keramiek of gebakken klei kost ongeveer €15-€20. Een duurdere pizzasteen gemaakt van steengoed of graniet kan oplopen tot €50-€100.

Het is belangrijk om te weten dat goedkopere pizzastenen vaak niet zo lang meegaan als duurdere modellen. Goedkopere modellen kunnen na verloop van tijd barsten of scheuren, waardoor ze niet meer veilig zijn om te gebruiken. Daarom is het aan te raden om in een duurdere pizzasteen te investeren als je hem vaak wilt gebruiken.

Book Mockup 01 2 min

No products were found matching your selection.

Navigation

My Cart

Close

Categories