De 3 Beste Barbecue Spiesen om te Kopen

De 3 Beste Barbecue Spiesen

Nederlanders houden van grillen. Er zijn verschillende plekken waar men tegenwoordig kan grillen, zoals het strand, het balkon, het park en de tuin. Hiervoor moeten wel verschillende voorbereidingen worden getroffen, zoals het kopen van vlees en groenten, het plaatsen van je grill, en het spiesen van de verschillende groenten en vlees. Maar voor die laatste actie wil je spiesen van topkwaliteit hebben. Dit is een lijst van de drie beste barbecue spiesen die men aanraadt om te kopen en te gebruiken, zodat je snel van start kan gaan om die BBQ in te plannen en de voorbereidingen te treffen.

BBQ Spiesenset

Tijdens de BBQ kun je met deze doos spiesen heel wat mensen blij maken. Omdat de spiesen lang zijn (tot 27 cm), kan je je favoriete gerechten er op verschillende manieren aan rijgen. Breng een dagje in de zon door met je familie of vrienden terwijl je een heerlijke spies van vlees en groenten eet die gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te gebruiken is. Een verpakking van 12 spiesen kost €6,30, met grotere kortingen bij aankoop van meerdere verpakkingen.

Ferodelli BBQ Spiesen

Dankzij de barbecuespiesen van Ferodelli kan je deze zomer volop genieten van de barbecue. Met de spiesen wordt grillen een fluitje van een cent. Deze spiesen zijn gemaakt van roestvrij staal, dus ze gaan lang mee. Ze zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.

Wanneer je het vlees op de grill omdraait, blijft het vlees op dezelfde plaats dankzij het ontwerp met dubbele rechthoekige spiesen. De spiesen zijn lang genoeg om veel vlees en groenten aan te spiesen, met een lengte van 33 cm. De schuifgreep maakt het eenvoudig om het vlees van de spiesen te halen.

De Ferodelli BBQ sticks worden geleverd met een gratis opbergtas, waardoor de spiesen handig te vervoeren zijn. Je kan de goederen terugsturen zonder ze gebruikt te hebben, door een fabrieksgarantie van 6 maanden.

Krumble Barbecuespiesen

Met de Krumble BBQ spiesen maak je de lekkerste gerechten op de grill of barbecue precies zoals jij ze lekker vindt. Deze spiesen kunnen gebruikt worden om zowel vlees- als groenten gerechten te bereiden op de grill.

De set bestaat uit zes pennen van elk 45 centimeter lang. Door de lengte en het platte ontwerp van de vleespennen is het eenvoudig om het vlees of de groenten te draaien als dat nodig is tijdens de bereiding. De vleespennen kunnen eenvoudig worden opgeborgen met de haak aan het uiteinde. De spiesen zijn van roestvrij staal, waardoor ze snel en eenvoudig schoon te maken zijn. De spiesen kunnen ook in de vaatwasmachine worden gewassen.

Krumble maakt kwalitatief hoogwaardig kookgerei voor een voordelige prijs. Het merk hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en comfort. Het ontwerp en gebruiksgemak van deze BBQ-spiesen hebben veel aandacht gekregen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze niet alleen onbreekbaar zijn, maar ook veel hygiënischer dan een houten spies. Het aantrekkelijke ontwerp van de spies geeft elk gerecht een speciaal tintje. Ook de veiligheid van alle Krumble-producten wordt streng getest.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Barbecuematten
De 3 Beste Spareribs Rekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories