De 3 Beste Goedkope Barbecues om te Kopen

De 3 Beste Goedkope Barbecues

Jaarlijks gaan negen van de tien Nederlanders naar minstens één BBQ. Waarschijnlijk weet je dan ook dat de beste barbecue een grote invloed heeft op de smaak van het eten. Het onderscheid is tussen vlees met een verbrande houtskool smaak en vlees dat vochtig en smaakvol is. Natuurlijk wil je alleen de beste BBQ in de buurt. Zo vaak wordt er niets gebarbecued, dus het is heel fijn als dat wel zo is!

Barbecue Garden Grill

Je hoeft niet veel geld te betalen voor een degelijke en praktische barbecue. Neem deze goedkope kogelbarbecue en plaats hem op de poten van de Garden Grill. Je betaalt beduidend minder dan 40 euro voor deze grootste goedkope houtskoolbarbecue!

Ondanks zijn bescheiden prijs is de Garden Grill een fantastische barbecue die alles heeft wat je nodig hebt voor een heerlijk zonnig middagje met familie en/of vrienden. De rechtopstaande versie van de Garden Grill kogelgrill wordt geleverd met vier poten, waarvan twee met wieltjes, een asbak, een bovenkant met een luchtinlaat, en een kookgedeelte met een diameter van 47 centimeter.

De goed betaalbare compactheid van deze barbecue komt tot uiting in zijn hoogte. Deze grill heeft een werkhoogte van 58 cm, dat wat aan de lage kant is.

Natuurlijk, de duurzaamheid van deze kogelbarbecue valt in het niet bij een Weber BBQ die vijf keer zoveel kost. Maar voor wie slechts voor een kleine groep wil barbecueën of weinig plaats heeft in zijn tuin of balkon, is dit een fantastische BBQ voor minder dan 40 euro.

Weber Go-Anywhere Houtskool barbecue

De beste tafelbarbecue is de Weber Go-Anywhere. Dit is te danken aan het feit dat de barbecue draagbaar is en wordt geleverd met een standaard om de grill op te tillen. De houtskool- en gas versies van de Go-Anywhere zijn beide verkrijgbaar.

Aan de kant is de Go-Anywhere gasbarbecue eenvoudig in gebruik. Je kan de gastoevoer regelen door hem aan en uit te zetten en de instelling aan te passen. Onder het rooster bevindt zich de roestvaststalen brander. De luchttoevoer aan de achterzijde kan worden gebruikt om de houtskool versie te bedienen. Je kan zelf bepalen hoe ‘open’ de luchttoevoer is. Verder zitten er boven op de BBQ twee schoorstenen die (gedeeltelijk) afgesloten kunnen worden. De hittebestendige handgreep kan gebruikt worden om het deksel van de BBQ te halen.

Weber Smokey Joe Houtskool Barbecue

De Weber Smokey Joe is een kleine barbecue die op tafel kan worden gezet. Hij heeft een draaggreep waardoor hij eenvoudig te vervoeren is. Hij weegt ruwweg 4 kilogram zonder kolen, maar zelfs wanneer hij met kolen is ingepakt, is hij niet onredelijk zwaar. Door zijn diameter van 37 centimeter is hij ideaal om te koken voor groepen tot zes personen.

Het ontbreken van een thermometer op het deksel is een minpunt, waardoor het moeilijker is de temperatuur te regelen. Ook het opruimen is moeilijker door het ontbreken van een asbak. Wij raden deze BBQ aan voor mensen die in een appartement wonen maar toch op hun terras willen barbecueën.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Spareribs Rekken
De 3 Beste Betonnen Barbecues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories