De 3 Beste Betonnen Barbecues om te Kopen

De 3 Beste Betonnen Barbecues

Het is raadzaam een betonnen model te kiezen wanneer je op zoek bent naar een uitstekende grill waarvan je vele jaren plezier zult hebben. Dit model combineert de voordelen van een typische gadget met een eigenschap die het gebruiksvriendelijker maakt. Bovendien is het een barbecue die je tijdens de wintermaanden niet in een opslagruimte hoeft op te bergen; je kan er het hele jaar door naar kijken en ervan genieten. Een betonnen/stenen barbecue is tevens geschikt om pizza’s in te maken.

Prometeo – Sarom Fuoco

Met deze betonnen Prometeo barbecue van Sarom Fuoco kan je op de veiligste en smakelijkste manier grillen. De Prometeo staat stevig met 373 kg, en het robuuste beton draagt bij tot de veiligheid. Er kan worden gegrild met houtskool of hout. Over een oppervlakte van 67 x 40 cm kan je met deze buitengrill barbecueën. Zo kan je de barbecue een tijdje als buitenkeuken gebruiken. Je kan eenvoudig een grote groep mensen (tot 12 personen) tegelijkertijd een heerlijk avondmaal voorschotelen.

De grill kan op drie verschillende hoogtes worden ingesteld, zodat je kan experimenteren met de manier waarop je je eten bereidt. Deze Prometeo is verkrijgbaar in een naturel cement grijze afwerking met zwarte accenten. Extra gemak van het onderstel: in de ruimte onder de barbecue kan je bijvoorbeeld het servies opbergen. Ondanks het feit dat de barbecue zwaar is, is hij eenvoudig in elkaar te zetten. Met deze betonnen barbecue van Sarom Fuoco haal je dus heel wat voordelen in huis: veiligheid, gemak, smaak, schoonmaakgemak, en de barbecue is bovendien een duurzame aanwinst voor je tuin of terras.

Sarom Fuoco – ULISSE

Met 443 kg zal je je niet uit het veld geslagen voelen. Gelukkig kan je dankzij het doordachte bouwpakket weer moeiteloos grillen. Als je klaar bent, heb je een grill die dankzij zijn fraaie uiterlijk een mooie aanwinst voor je tuin zal zijn. Natuurlijk kan je de barbecue schilderen in elke kleur die je maar wilt, maar de gebruikelijke kleurencombinatie van naturel cement grijs en zwart/ antraciet is een winnende combinatie. Je kan deze barbecue zelfs als buitenkeuken gebruiken, dankzij de ruime opbergruimte achter de bakpan. Het grillrooster van 67 x 40 cm kan bij dit model op 4 hoogtes worden ingesteld, zodat het ook als buitenkook-gedeelte kan worden gebruikt. Het is ook in hoogte verstelbaar, waardoor het geschikt is voor grotere groepen tot 12 personen.

Sarom Fuoco – San Pedro

Deze 549 kg wegende zwaargewicht heeft een onderscheidende eigenschap. Er zijn twee verschillende kook stations in dit model. Met een kookrooster van 58 × 58 cm dat op vijf verschillende hoogtes kan worden ingesteld, kun je tien personen tegelijk voeden. Beneden kan hout of houtskool worden bewaard. De badkamer en een praktische werkruimte aan beide zijden en voorkant van de barbecue zorgen ervoor dat je ruimte hebt om dingen binnen handbereik te hebben. Deze grill heeft een mooie uitstraling in de tuin dankzij de geslaagde kleurencombinatie van cappuccino en zwart, evenals de relatief moderne uitstraling. De mogelijkheid om de tweede bak eenheid te gebruiken als warme haard is een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model. De rookontwikkeling is vrij subtiel en past perfect bij het strakke en futuristische design van deze stenen barbecue.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Goedkope Barbecues
De 3 Beste Barbecues voor op je Balkon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories