De 3 Beste Barbecues voor op je Balkon

De 3 Beste Barbecues voor op je Balkon

In de zomer is naar buiten kijken meestal aangenaam. Dat komt omdat het weer vaak goed is en het nog lang niet donker is. Iedereen geniet van drankjes en ontspanning in de parken. Het is altijd een prettig gevoel om de dag goed af te sluiten met een gezamenlijk diner.

Er is geen betere manier om dit te bereiken dan met een BBQ. Dit hoeft niet per se een grote grill te zijn; een uitstekende balkongrill kan volstaan om de heerlijke gerechten bij jou thuis op het balkon te bereiden. Deze balkon grills zijn meestal klein en compact, maar er kan veel voedsel op. Ook zijn ze vaak minder duur. Maar welke balkonbarbecue is de beste, kijkend naar de prijs- kwaliteit verhouding?

Boretti Terzo Barbecue

We zijn aangekomen bij een hoogstaande en veel gewaardeerde balkon barbecue. Dat is de Terzo Boretti! Dit is de beste deal die je kunt krijgen, omdat het uit de test is gebleken dat dit de beste balkon barbecue van 2022 is.

De Boretti Terzo is een houtskoolgrill die handig op het balkon kan worden opgesteld. Omdat hij zo klein is, kan je hem ook meenemen op vakantie. Hij heeft een grilloppervlak voor 6 personen, dus hij is geschikt voor een grote groep met lage wachttijden. Hij wordt ook geleverd met een luchttoevoer die kan worden aangepast. Zo kan je de temperatuur nauwkeurig regelen.

Dit zorgt ervoor dat de grill wordt gemaakt volgens jouw specificaties! Het bevat ook aan de zijkant gemonteerde handgrepen. Hierdoor is hij gemakkelijk te dragen en is hij ook windbestendig.

De Big Green Egg Mini

Koop je graag een heel barbecuepakket in plaats van losse onderdelen? De Big Green Egg Mini + Base is dan een prima optie! Je kan vier personen voeden met deze BBQ. Hij heeft dan ook een oppervlakte van 23 cm. Het is een vrij stevige grill. Daardoor gaat hij lang mee en is hij geschikt voor alle weersomstandigheden. Natuurlijk is het ontzettend handig dat alles in de bundel zit.

Bovendien is de Big Green Egg Mini + Base bestand tegen extreem hoge temperaturen. Zo kan het binnenin tot 350 graden worden. Hierdoor ben je niet beperkt tot grillen, en kan je veel andere gerechten in deze makkelijke balkon barbecue bereiden.

CADAC Safari Chef 30 LP

Wil je een balkon BBQ overal mee naartoe nemen? De Cadac Safari Chef 30 LP Lite is het antwoord! Je zal anderen er ook van laten genieten, omdat je hem voor veel gerechten tegelijk kan gebruiken.

Deze grill werkt op gas. Het is een compacte BBQ die gemakkelijk te vervoeren is. Hierdoor is de Cadac Safari Chef 30 LP Lite ideaal voor een bescheiden huishouden. Toch presteert hij uitstekend en is het vlees veilig te consumeren. Bovendien warmt hij vrij snel op. Hierdoor kan je de barbecue snel gebruiken! Bovendien weegt de balkon barbecue slechts 3,6 kilo, wat licht is vergeleken met de andere barbecues. Hierdoor is hij vrij eenvoudig op te tillen. Hij is zelfs door de zwaksten onder ons te dragen.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5

Your page rank:

De 3 Beste Betonnen Barbecues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation

My Cart

Close

Categories