Was alle aardappelen goed schoon en prik er een aantal keren in met een vork in.
Leg de aardappelen op een stukje aluminiumfolie en besprenkel ze met olijfolie, peper en zeezout. Wikkel het aluminiumfolie vervolgens dicht.
Maak in de tussentijd het sausje. Hiervoor meng je 100ml zure room met fijngesneden bieslook, kleine stukjes bacon, twee teentjes knoflook (geperst) en peper en zout.
Leg de ingepakte aardappelen voor zo'n 40 tot 45 minuten op de barbecue.*
*Deze tijd kun je verkorten door de aardappelen alvast voor te garen.
Haal de aardappelen van barbecue en verwijder het aluminiumfolie. Maak een insnede aan de bovenzijde en vul dit met het zelfgemaakte sausje. Top met wat extra bieslook en bacon en genieten maar!
Interessante BBQ benodigdheden:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was alle aardappelen goed schoon en prik er een aantal keren in met een vork in.
Leg de aardappelen op een stukje aluminiumfolie en besprenkel ze met olijfolie, peper en zeezout. Wikkel het aluminiumfolie vervolgens dicht.
Maak in de tussentijd het sausje. Hiervoor meng je 100ml zure room met fijngesneden bieslook, kleine stukjes bacon, twee teentjes knoflook (geperst) en peper en zout.
Leg de ingepakte aardappelen voor zo'n 40 tot 45 minuten op de barbecue.*
*Deze tijd kun je verkorten door de aardappelen alvast voor te garen.
Haal de aardappelen van barbecue en verwijder het aluminiumfolie. Maak een insnede aan de bovenzijde en vul dit met het zelfgemaakte sausje. Top met wat extra bieslook en bacon en genieten maar!