Ambachtelijk bereide kruidenmix ZONDER toegevoegde conserveermiddelen of E-nummers! 100% Nederlands.
Vuur&Passie Sparerib Dry-Rub:
Iedere BBQ Goeroe zal het bevestigen, het geheim van geweldige BBQ is een goede rub en de perfecte temperatuur. Die temperatuur mag je zelf regelen, ik help je met de aller-lekkerste dry-rub. Verpakt in een handige, hersluitbare stazak.
Niets is lekkerder dan Spareribs van de smoker, maar omdat niet iedereen een smoker in de tuin heeft staan, hieronder een receptje voor ‘Killer Ribs’ uit de oven, gemaakt met de huisgemaakt Spareribs Rub van Vuur&Passie.
Voor de lekkerste ribs smeer je ribben eerst in met mosterd, vervolgens ruim bestrooien met Vuur&Passie Sparerib Rub.
Leg de ribs in een ovenschaal die je af kunt dekken met aluminiumfolie.
Verwarm de oven op 150 graden. Voeg een scheutje appelsap toe aan de ovenschaal met de spareribs en dek af met folie en zet de ovenschaal ca. 2 uur in de oven.
Verwarm dan de temperatuur naar 200 graden en kwast de spareribs in met een goede BBQ-saus en bak ze nog ca. 30 minuten in de oven (zonder folie).