
Verwarm de barbecue op middelhoog vuur.
Maak 4 inkepingen in elke aardappel zonder er helemaal doorheen te gaan (zodat de aardappel in 5 dikke plakken is gesneden) en leg ze vervolgens op een stukje vierkante aluminiumfolie.
Strooi 1/4 theelepel zout in elke aardappel en wikkel ze vervolgens in met 3 plakjes spek. Gebruik eventueel spiesjes om de aardappel vast te zetten.
Bestrijk de aardappelen met olijfolie en bestrooi ze naar smaak met bruine suiker en zwarte peper.
Wikkel de aardappelen vervolgens losjes in aluminiumfolie.
Grill de aardappelen tot de bacon krokant is en de aardappel in het midden zacht. Dit duurt ongeveer 45 minuten (afhankelijk van de grilltemperatuur).
Interessante BBQ benodigdheden:
- €29.95
Houd je Kamado schoon en droog met deze beschermhoes. De kamado staat lekker droog met deze beschermhoes. De hoes is geschikt voor de grote kamado’s van 23 t/m 25″.
- €27.50
Afmetingen: 145x61x117cm (lxbxh)
Materiaal: Waterdicht Polyester
Kleur: ZwartGeleverd inclusief opberghoesje
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de barbecue op middelhoog vuur.
Maak 4 inkepingen in elke aardappel zonder er helemaal doorheen te gaan (zodat de aardappel in 5 dikke plakken is gesneden) en leg ze vervolgens op een stukje vierkante aluminiumfolie.
Strooi 1/4 theelepel zout in elke aardappel en wikkel ze vervolgens in met 3 plakjes spek. Gebruik eventueel spiesjes om de aardappel vast te zetten.
Bestrijk de aardappelen met olijfolie en bestrooi ze naar smaak met bruine suiker en zwarte peper.
Wikkel de aardappelen vervolgens losjes in aluminiumfolie.
Grill de aardappelen tot de bacon krokant is en de aardappel in het midden zacht. Dit duurt ongeveer 45 minuten (afhankelijk van de grilltemperatuur).