Neem de witte vis en verwijderd de graatjes.
Bestrooi de vis vervolgens met wat peper en zout.
Snij een limoen doormidden en knijp het sap boven de vis uit. Pak een kwastje en smeer het sap uit over de gehele vis.
Neem 3 tot 4 eetlepels honing en gebruik wederom het kwastje om de vis hiermee in te smeren.
Pak de vis en leg deze op de barbecue. Wanneer je niet beschikt over een smoker bbq, kun je gebruikmaken van een rookplank.
Grill de vis voor ongeveer 15 minuten. Daarna is de vis klaar om geserveerd te worden!
Interessante BBQ benodigdheden:
- €25.95
Door het scherpe, roestvrijstalen snijwiel van de Jamie Oliver pizzasnijder wordt het snijden van pizza’s een eenvoudig klusje. Met ergonomisch handvat voor een comfortabele grip.
- €21.10
Gecertificeerd beschermende wanten. Voldoen aan CE richtlijn voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen 89/686/EEC.
Extra lang ter bescherming van de onderarm - €23.49
Ik steak alles in de fik! barbeque schort/keukenschort zwart voor heren. Dit schort is bedrukt met de tekst: Ik steak alles in de fik! Materiaal: 65% polyester/35% katoen. One size: breedte 72 cm, lengte 86 cm. Kwaliteit: 195 grams.
- €8.00
50x Sateprikkers 20 cm. Bamboe satestokjes van ongeveer 20 cm lang. U ontvangt 2 pakjes met 25 sateprikkers. Materiaal: bamboe. Bamboe prikkers/stokjes/spiezen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Neem de witte vis en verwijderd de graatjes.
Bestrooi de vis vervolgens met wat peper en zout.
Snij een limoen doormidden en knijp het sap boven de vis uit. Pak een kwastje en smeer het sap uit over de gehele vis.
Neem 3 tot 4 eetlepels honing en gebruik wederom het kwastje om de vis hiermee in te smeren.
Pak de vis en leg deze op de barbecue. Wanneer je niet beschikt over een smoker bbq, kun je gebruikmaken van een rookplank.
Grill de vis voor ongeveer 15 minuten. Daarna is de vis klaar om geserveerd te worden!