Neem de witte vis en verwijderd de graatjes.
Bestrooi de vis vervolgens met wat peper en zout.
Snij een limoen doormidden en knijp het sap boven de vis uit. Pak een kwastje en smeer het sap uit over de gehele vis.
Neem 3 tot 4 eetlepels honing en gebruik wederom het kwastje om de vis hiermee in te smeren.
Pak de vis en leg deze op de barbecue. Wanneer je niet beschikt over een smoker bbq, kun je gebruikmaken van een rookplank.
Grill de vis voor ongeveer 15 minuten. Daarna is de vis klaar om geserveerd te worden!
Interessante BBQ benodigdheden:
- €13.99
Herbruikbare barbecue grill.
Bereiding komt niet in contact met mogelijke flare-ups en rooster blijft schoon.
Geschikt voor houtskool- en gasbarbecues.Vaatwasbestendig.
LxB: 34,5 x 24 cm - €21.00
Gecertificeerd beschermende wanten. Voldoen aan CE richtlijn voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen 89/686/EEC.
Extra lang ter bescherming van de onderarm - €7.95
Met deze handige bakkwast van Patisse kunt u eenvoudig uw bakvormen of braadsledes invetten met boter of olie. Gemaakt van beuken hout.
- €7.10
Barbecue borstel. Driehoekige borstel waarmee u heel gemakkelijk het rooster van de barbecue kunt schoonmaken. Formaat: ongeveer 17 x 31 x 3 cm. Het handvat kan verschillen van kleur.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Neem de witte vis en verwijderd de graatjes.
Bestrooi de vis vervolgens met wat peper en zout.
Snij een limoen doormidden en knijp het sap boven de vis uit. Pak een kwastje en smeer het sap uit over de gehele vis.
Neem 3 tot 4 eetlepels honing en gebruik wederom het kwastje om de vis hiermee in te smeren.
Pak de vis en leg deze op de barbecue. Wanneer je niet beschikt over een smoker bbq, kun je gebruikmaken van een rookplank.
Grill de vis voor ongeveer 15 minuten. Daarna is de vis klaar om geserveerd te worden!