Gegrilde Rosbief BBQ Recept

Gegrilde Rosbief

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Gegrilde Rosbief BBQ Recept
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 5 minuten
Ingrediënten
 1,20 kg Rosbief
 Olijfolie
 Peper & Zout
Tip!
BBQ Voorbereiding
1

Wrijf de rosbief in met olie.

2

Breng vervolgens op smaak met peper, zout en een heerlijke BBQ kruidenmix naar keuze.

BBQ Bereiding
3

Verwarm de barbecue voor (200 graden) en gril beide kanten van de rosbief voor ongeveer 4-5 minuten op direct hitte.

4

Verplaats het vlees vervolgens naar een plek op de barbecue met indirecte hitte. Laat de rosbief ongeveer 1 uur garen met de deksel dicht. Voor een medium rosbief moet de kern temperatuur van het vlees ongeveer 155 graden zijn. Hiervoor kun je een vleesthermometer gebruiken.

5

Haal de rosbief van de barbecue en laat staan voor ongeveer 15 minuten. Serveer vervolgens op de gewenste manier!

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 1,20 kg Rosbief
 Olijfolie
 Peper & Zout
Tip!

Aanwijzingen

BBQ Voorbereiding
1

Wrijf de rosbief in met olie.

2

Breng vervolgens op smaak met peper, zout en een heerlijke BBQ kruidenmix naar keuze.

BBQ Bereiding
3

Verwarm de barbecue voor (200 graden) en gril beide kanten van de rosbief voor ongeveer 4-5 minuten op direct hitte.

4

Verplaats het vlees vervolgens naar een plek op de barbecue met indirecte hitte. Laat de rosbief ongeveer 1 uur garen met de deksel dicht. Voor een medium rosbief moet de kern temperatuur van het vlees ongeveer 155 graden zijn. Hiervoor kun je een vleesthermometer gebruiken.

5

Haal de rosbief van de barbecue en laat staan voor ongeveer 15 minuten. Serveer vervolgens op de gewenste manier!

Gegrilde Rosbief
Navigation

My Cart

Close

Categories