Wrijf de rosbief in met olie.
Breng vervolgens op smaak met peper, zout en een heerlijke BBQ kruidenmix naar keuze.
Verwarm de barbecue voor (200 graden) en gril beide kanten van de rosbief voor ongeveer 4-5 minuten op direct hitte.
Verplaats het vlees vervolgens naar een plek op de barbecue met indirecte hitte. Laat de rosbief ongeveer 1 uur garen met de deksel dicht. Voor een medium rosbief moet de kern temperatuur van het vlees ongeveer 155 graden zijn. Hiervoor kun je een vleesthermometer gebruiken.
Haal de rosbief van de barbecue en laat staan voor ongeveer 15 minuten. Serveer vervolgens op de gewenste manier!
Interessante BBQ benodigdheden:
- €55.50
GESCHIKT VOOR CLASSIC JOE
Tweezijdig Bruikbare Gietijzeren Grillplaat
Deze grillplaat is aan de ene kant glad en aan de andere kant geribbeld, waardoor hij ideaal is voor alles wat je op gietijzer wilt grillen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Wrijf de rosbief in met olie.
Breng vervolgens op smaak met peper, zout en een heerlijke BBQ kruidenmix naar keuze.
Verwarm de barbecue voor (200 graden) en gril beide kanten van de rosbief voor ongeveer 4-5 minuten op direct hitte.
Verplaats het vlees vervolgens naar een plek op de barbecue met indirecte hitte. Laat de rosbief ongeveer 1 uur garen met de deksel dicht. Voor een medium rosbief moet de kern temperatuur van het vlees ongeveer 155 graden zijn. Hiervoor kun je een vleesthermometer gebruiken.
Haal de rosbief van de barbecue en laat staan voor ongeveer 15 minuten. Serveer vervolgens op de gewenste manier!