Malse Spareribs BBQ Recept

Gegrilde Malse BBQ Spareribs

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Malse Spareribs BBQ Recept
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd1 uurTotale tijd1 uur 15 minuten
Ingrediënten
 1,50 kg Spareribs (Naturel)
 3 eetlepels Bruine Suiker
 4 eetlepels Ketjap Manis
 2 teentjes Knoflook
 1 mespuntje Chilipoeder
Tip!
Voorbereiding
1

Neem een grote schaal en doe hier de spareribs in.

2

Voeg vervolgens de ketjap, bruine suiker, chilipoeder en geperste knoflook teentjes toe als marinade.

3

Smeer de spareribs vervolgens goed in met de marinade. Hiervoor kun je een kwastje of je handen gebruiken.

4

Pak vervolgens een hersluitbare zak en doe hier de spareribs en marinade in. Laat de spareribs een nachtje in de koelkast, zodat de marinade er goed in kan trekken.

BBQ Bereiding
5

Haal de volgende dag de spareribs uit de hersluitbare zak en pak ze in met aluminium folie. Voeg hier ook de overgebleven marinade aan toe. Let op: goed inpakken, zodat het niet lekt!

6

Leg de ingepakte spareribs op de bbq en laat ze vervolgens een uur lang garen met de deksel dicht.

7

Na een uur haal je de spareribs van de bbq en verwijder je het aluminium folie.

8

De heerlijk malse spareribs zijn nu klaar om geserveerd te worden!

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 1,50 kg Spareribs (Naturel)
 3 eetlepels Bruine Suiker
 4 eetlepels Ketjap Manis
 2 teentjes Knoflook
 1 mespuntje Chilipoeder
Tip!

Aanwijzingen

Voorbereiding
1

Neem een grote schaal en doe hier de spareribs in.

2

Voeg vervolgens de ketjap, bruine suiker, chilipoeder en geperste knoflook teentjes toe als marinade.

3

Smeer de spareribs vervolgens goed in met de marinade. Hiervoor kun je een kwastje of je handen gebruiken.

4

Pak vervolgens een hersluitbare zak en doe hier de spareribs en marinade in. Laat de spareribs een nachtje in de koelkast, zodat de marinade er goed in kan trekken.

BBQ Bereiding
5

Haal de volgende dag de spareribs uit de hersluitbare zak en pak ze in met aluminium folie. Voeg hier ook de overgebleven marinade aan toe. Let op: goed inpakken, zodat het niet lekt!

6

Leg de ingepakte spareribs op de bbq en laat ze vervolgens een uur lang garen met de deksel dicht.

7

Na een uur haal je de spareribs van de bbq en verwijder je het aluminium folie.

8

De heerlijk malse spareribs zijn nu klaar om geserveerd te worden!

Gegrilde Malse BBQ Spareribs
Navigation

My Cart

Close

Categories