Begin met het koken van twee stukken kipfilet. Eenmaal gaar, trek je de kip uit elkaar in kleine stukjes.
Doe de pulled chicken in een pan en voeg hieraan de taco kruiden, zwarte bonen, rode ui, barbecuesaus en tomaten (in stukjes gesneden) toe. Meng alles ingrediënten goed door elkaar en laat even pruttelen. Vergeet niet om in de tussentijd de barbecue voor te verwarmen.
Pak een gietijzeren schaaltje of een ovenschaal en bedek de bodem met een laagje tortilla chips. Doe hier vervolgens een deel van het pulled chicken mengsel overheen. Bestrooi tenslotte met een mengsel van geraspte jonge kaas, cheddar en/of mozzarella. Herhaal deze stap totdat de ovenschaal vol zit.
Leg de nachos op de barbecue onder indirecte warmte en met de deksel gesloten. Haal de nacho's van de barbecue na ongeveer 10 minuten.
Serveer met (zelfgemaakte) guacamole, salsa en zure room!
Interessante BBQ benodigdheden:
- €25.95
Door het scherpe, roestvrijstalen snijwiel van de Jamie Oliver pizzasnijder wordt het snijden van pizza’s een eenvoudig klusje. Met ergonomisch handvat voor een comfortabele grip.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Begin met het koken van twee stukken kipfilet. Eenmaal gaar, trek je de kip uit elkaar in kleine stukjes.
Doe de pulled chicken in een pan en voeg hieraan de taco kruiden, zwarte bonen, rode ui, barbecuesaus en tomaten (in stukjes gesneden) toe. Meng alles ingrediënten goed door elkaar en laat even pruttelen. Vergeet niet om in de tussentijd de barbecue voor te verwarmen.
Pak een gietijzeren schaaltje of een ovenschaal en bedek de bodem met een laagje tortilla chips. Doe hier vervolgens een deel van het pulled chicken mengsel overheen. Bestrooi tenslotte met een mengsel van geraspte jonge kaas, cheddar en/of mozzarella. Herhaal deze stap totdat de ovenschaal vol zit.
Leg de nachos op de barbecue onder indirecte warmte en met de deksel gesloten. Haal de nacho's van de barbecue na ongeveer 10 minuten.
Serveer met (zelfgemaakte) guacamole, salsa en zure room!