Weber smokefire ex4 gbs pellet barbecue

1,199.00

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Weber Smokefire ex4 gbs pellet barbecue

DE NIEUWE SMOKEFIRE 2021 MODEL – PELLETBARBECUE – INCLUSIEF MONTAGE TWV 59,95,- – BINNEN 3 WERKDAGEN GELEVERD

 

Voor de meest innovatieve barbecue in de geschiedenis van Weber, hebben we iets nieuws geprobeerd. We nemen de authentieke rooksmaak van een houtskoolbarbecue en combineren dit met het gebruiksgemak van een gasbarbecue. Daarbij voegen we precisie en high-tech eigenschappen toe die je alleen bij elektrisch barbecueën had.

Weber connect simply smart grilling

Weber Connect is een stap-voor-stap barbecue-assistent die elke barbecue in een slimme barbecue verandert. En elke griller in een Grill Master. De connectie met WiFi, draai- en serveernotificaties en countdowns zijn de geheime ingrediënten om barbecue perfectie te bereiken, elke keer het vuur weer aan gaat.

Houtgestookt pelletbarbecueën

De SmokeFire schroeit steaks, rookt brisket en bakt overheerlijke taarten. Met zijn groot temperatuurbereik en nauwkeurige temperatuurbeheersing, zijn er geen grenzen meer als het gaat over smaak en tijd.

Pellettank met grote capaciteit

Dankzij zijn grote capaciteit kan er in de pellettank een hele zak van 9 kilogram Weber pellets worden gedaan. Het is de perfecte maat om een hele dag lang te roken.

Accessoires
Neem ook een kijkje tussen onze Weber accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Weber barbecue ervaring.

Showroom
Je bestelt dit product eenvoudig op www.BBQkopen.nl of bezoek onze showroom in Tilburg, goed bereikbaar vanuit heel Noord-Brabant!

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories