Gietijzeren Grillrooster Large – 44,5 cm

55.50

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

De voordelen van een gietijzeren bbq rooster:

Een gietijzeren barbecue rooster is het perfecte Kamado barbecue accessoire. Het gietijzeren grillrooster is bestand tegen nog hogere temperaturen dan een normaal barbecue rooster. Ook kan het rooster warmte nog langer en beter vasthouden. Hierdoor daalt de temperatuur van het bbq rooster minder als er vlees wordt opgelegd. Searen (dichtschroeien) en grillen zal nog beter gaan en het vlees wordt nog lekkerder met perfecte grillstrepen. Nog een voordeel van een gietijzeren grillrooster is dat het zwaardere gewichten kan verdragen dan een normaal grillrooster.

Welk gietijzeren rooster past op mijn bbq:

Dit ronde grillrooster L past perfect op Kamado’s van 20 inch.

Diameter rooster: 44,5 centimeter

Onderhoud van het grillrooster:

Voordat het gietijzeren rooster voor het eerst gebruikt wordt, moet het geseasoned worden.

Seasonen gaat als volgt, eerst moet het rooster goed worden schoongemaakt met water en afwasmiddel. Zet het vervolgens in de oven of op de barbecue (160-200 graden) en verwarm het rooster minimaal dertig minuten. Maak het rooster hierna goed schoon met een doek of keukenpapier.

Vet het rooster daarna in met Crisco, geklaarde boter of rijstolie en haal het overtollige vet weg met een doek of keukenpapier. Plaats het rooster terug in de oven of op de barbecue en verwarm het voor een uur. Laat het daarna afkoelen en neem het overtollige vet weer weg. Wanneer het rooster is afgekoeld, vet het dan nog 1 keer in. Verwarm het rooster nogmaals een uur in de oven of op de barbecue. Nu is het rooster klaar voor gebruik

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Merk

Keij Kamado

Kleur

Zwart

Materiaal

Gietijzer

Vaatwasserbestendig

Nee

EAN

8720254416397

Product hoogte

0 cm

Fabrieksgarantie

1 jaar

Categorieën

Barbecueroosters

Snelle bezorgopties

Gratis verzending

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories