Rosbief Spiejes met Paprika Aioli

Ingrediƫnten
 400 g Rosbief
 30 ml Olijfolie
 Peper & Zout
 5 g Paprikapoeder
 3 teentjes Knoflook (fijngehakt)
 10 g Peterselie (fijngehakt)
 200 ml Mayonaise
 23 ml Citroensap
Tip!
 Houtskool BBQ
 BBQ Gereedschap Set
 BBQ Marinade Kwastje

BBQ Voorbereiding
1

Klop in een middelgrote kom de citroensap, peterselie, mayonaise, knoflook, paprikapoeder en een heel klein beetje peper door elkaar en klaar is jouw aioli. Bewaar koel tot gebruik.

2

Snijd de rosbief in blokjes en meng deze vervolgens in een andere grote kom met 30ml olijfolie, peper en zout naar smaak. Laat de marinade voor zo'n 3 uur intrekken. Verdeel de blokjes hierna over vier verschillende spiesjes.

BBQ Bereiding
3

Gril de spiesjes op de barbecue voor zo'n 5 minuten. Vergeet niet om te draaien.

4

Serveer de rosbief spiesjes met de zelfgemaakte paprika aioli.