Gegrilde Rosbief

Ingrediƫnten
 1,20 kg Rosbief
 Olijfolie
 Peper & Zout
 BBQ Kruidenmix
Tip!
 Weber Gas BBQ
 BBQ Gereedschap Set
 BBQ Marinade Kwastje
 BBQ Vleesklauwen
 BBQ Vleesthermometer

BBQ Voorbereiding
1

Wrijf de rosbief in met olie.

2

Breng vervolgens op smaak met peper, zout en een heerlijke BBQ kruidenmix naar keuze.

BBQ Bereiding
3

Verwarm de barbecue voor (200 graden) en gril beide kanten van de rosbief voor ongeveer 4-5 minuten op direct hitte.

4

Verplaats het vlees vervolgens naar een plek op de barbecue met indirecte hitte. Laat de rosbief ongeveer 1 uur garen met de deksel dicht. Voor een medium rosbief moet de kern temperatuur van het vlees ongeveer 155 graden zijn. Hiervoor kun je een vleesthermometer gebruiken.

5

Haal de rosbief van de barbecue en laat staan voor ongeveer 15 minuten. Serveer vervolgens op de gewenste manier!