Afdrukopties:

Gegrilde BBQ Portobello Burger

Opbrengsten4 portiesVoorbereidingstijd10 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd25 minuten

Gegrilde Portobello Burger BBQ Recept

Ingrediƫnten
 4 grote Portobello's (Kastanjechampignon)
 Olijfolie
 Balsamico Azijn
 Tamari
 4 Hamburgerbroodjes
 1 zakje Veldsla
 Zwarte Peper & Zeezout
 1 grote Rode Ui
 1 Tomaat
 1 grote Augurk
Tip!
 Houtskool BBQ
 BBQ Gereedschap Set
 BBQ Marinade Kwastje
Voorbereiding
1

Bereid de champignons voor door de steeltjes te verwijderen en de hoedjes schoon te maken met een vochtige doek of keukenpapier. Leg de champignons op een bakplaat en besprenkel naar eigen smaak met olijfolie, balsamicoazijn, tamari, zout en peper. Gebruik een marinadekwastje om de portobello volledig in te smeren.

2

Spoel in de tussentijd de sla af, snijd de tomaat in plakjes en doe dit eveneens met de rode ui en augurk.

BBQ Bereiding
3

Verhit de barbecue op middelhoog vuur en leg hierop de portobello's met de kieuwzijde naar boven. Gril voor zo'n 5 tot 7 minuten per kant (tot de champignons zacht zijn).

4

Gril vervolgens de hamburgerbroodjes kort en serveer achtereenvolgens met sla, de portobello, tomaat, ui, augurk en saus naar keuze. Enjoy!

Voedingswaarden

Opdien grootte 4

Opdieningen 0

Navigation

My Cart

Close

Categories