Barbecue Klauw – Snijhulp – BBQ gereedschap – vleesklauw

6.33

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

Als je met messen in de keuken aan het werk gaat, dan wil je niet het risico lopen dat je jezelf in de vingers snijdt. Of je nu een onhandige meloen of een groot stuk vlees snijdt, het is altijd lastig om goed grip op het gladde of warme oppervlak te krijgen. Met deze vlees klauw krijg je makkelijk grip. Zo kan je voldoende kracht zetten op het product dat je wilt snijden. Je houdt het met één hand goed op zijn plaats.

Vastprikken met de vlees klauw

Je prikt deze BBQ tool in het vlees, het fruit of bijvoorbeeld de groente en je kan zonder problemen met een scherp mes langs de vork snijden. Je snijhand blijft op een veilige afstand van de hand die het product op zijn plaats houdt. Je kunt dit BBQ gereedschap ook heel goed voor andere doeleinden gebruiken. Als je twee vlees klauwen aanschaft, dan kan je heel gemakkelijk de ingrediënten door een salade mengen. Kortom een handige hulp in de keuken.

Buiten gebruiken bij de barbecue

Waar de vleesklauwen bijzonder geschikt voor zijn, is het maken van pulled pork. Heb je een mooi groot stuk varkensvlees langdurig gegaard op je BBQ en valt het bijna vanzelf uiteen, dan zijn de vlees klauwen ideaal om het vlees uit elkaar te trekken. Zo krijg je mooie stukken mals vlees. Dit is heerlijk op bijvoorbeeld een broodje. Met deze BBQ tools is dit uit elkaar halen van het vlees zo gebeurd. Dit BBQ gereedschap is gemaakt van duurzaam plastic en is makkelijk schoon te maken. Je gebruikt de vlees klauwen als een soort grote vork. Met de tanden van de vork heb je goed grip op allerlei onhandige producten. Het is onmisbaar BBQ gereedschap.

Beoordeel:

0 / 5 0

Your page rank:

Merk

Merkloos, Sans marque

Elementen barbecuegerei

Vleesklauwen

Elementen barbecuegereiset

Vleesklauwen

Categorieën

Barbecuegerei-sets

Verpakking lengte

150 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking breedte

150 mm

Inclusief koffer

Nee

Inclusief hoes

Nee

Gewicht

120 g

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Kleur

hout, rvs

Service type

Pick-up en return

Fabrieksgarantie

Geen fabrieksgarantie

Product lengte

120 cm

Product breedte

130 cm

EAN

7438225335301

Aantal stuks in verpakking

1

Verpakkingsinhoud

1 paar vleesklauwen

Materiaal

RVS

Aantal delen barbecuegereedschapset

1 t/m 3 delig

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories