Rookmot ‘Beuk’ 1kg = 4000 ml = 4 liter

13.90

Bekijk op Bol.com >
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 | Gratis verzending | Partner van | Partner van

HET BEUKENHOUT – EEN VEEL GEBRUIKTE HOUTSOORT. HET HEEFT EEN ZACHTE, ALGEMENE ROOKSMAAK. GESCHIKT VOOR ALLES WAT JE WIL ROKEN EN HEEL ZEKER DE ZALM.

Uiterst fijn gemalen eindproduct van de beukenboom. Ideaal geschikt voor zowel het warm of koud roken van vlees- en vissoorten. 100% gegarandeerd zuiver product, vrij van schimmels. Diverse flavours verkrijgbaar voor de culinaire liefhebber een ware smaakexplosie. Zie ook ons andere aanbod.

Zak van 1kg.

ZEER BELANGRIJKE PRODUCTIE EN VERKOOP INFORMATIE

Omdat we vinden dat de kwaliteit van het geleverde product belangrijker is dan een luxueuze verpakking in een fancy verzenddoos hebben we er bewust voor gekozen om onze focus niet op deze criteria te richten maar daarentegen eerder te opteren voor een eenvoudige doch afdoende verpakking welke de kwaliteit van het eindproduct steeds bewaard tussen de productie en de leveringsdata.

ONS PRODUCTIEPROCES

Zo worden ook door ons enkel die bomen ( welke de grondstof vormen voor onze productie in rookmot, snippers, chunks en rookplankjes ) weerhouden voor de productie welke volledig vrij zijn van schimmels, ziekten, aanwezigheid van vreemde lichamen enz..

Zo worden eveneens alle gebruikte messen van de diverse versnipperaars steeds gewisseld en ontsmet bij elke wissel van boomsoort om kruis besmetting tegen te gaan.

Ons productieproces houd ook in dat het eindproduct na het droogproces voldoende droog moet zijn om onze hoge kwaliteitsnorm te halen zodat schimmelvorming in de verpakking volledig is uitgesloten.

DUIDELIJKHEID NAAR DE KLANT TOE

Ook dragen we er zorg voor om onze klanten een voldoende duidelijk zicht te geven over het volume en de gewichtsindicatie van hun aankoop.

Zo hebben we er bewust voor gekozen om al onze producten te verkopen met de weergave in kilogram ( kg ) en niet in milliliter (ML) wat de duidelijkheid alleen maar ten goede kan komen omdat iedereen een gewicht nu eenmaal beter beter kan inschatten .

Hierna zal U de vergelijking aantreffen tussen een verkoop in milliliters ( ML ) en daar het tegenoverstaande overeenstemmende gewicht van 1 kilo zoals wij het aanbieden zodat U een bewuste keuze kan maken;

VERGELIJKINGSTABEL VAN TOEPASSING VOOR ZOWEL ROOKMOT ALS ROOKSNIPPERS

500 ML verpakkingen is omgerekend in gewicht evenveel of 125,00 gram uit ons gamma

1000 ML verpakkingen is omgerekend in gewicht evenveel of 250,00 gram uit ons gamma

2000 ML verpakkingen is omgerekend in gewicht evenveel of 500,00 gram uit ons gamma ( is m.a.w. amper een halve kilo )

Daar we enkel per kilo verkopen is de rekening vlug gemaakt je hebt immers een vergelijkbare verpakking nodig van 4000 Ml om evenveel aan product te hebben als in onze verpakkingen van 1 kg.

Beoordeel:

0 / 5 0
Merk

Eigen productie

Materiaal

Hout

Aantal stuks in verpakking

1

EAN

7446023988971

Soort houtsnipper

Beuk

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Rookmot

Geur en smaak

Beuk

Snelle bezorgopties

Gratis verzending

Categorie:
Navigation

My Cart

Close

Categories