Olijfhout, rookmot:
Afkomstig van zorgvuldig geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. Sterke rooksmaak. Geeft uw voedsel het typische fijne en milde aroma van de rook van olijfhout. Korrelgrootte: 0 tot 1 mm.
Eigenschappen:
– Natuurlijk olijfwortelhout
– Intensieve geur en smaak
– milde, kruidige en licht zoete olijfhout smaak
– Goede rookontwikkeling, daardoor zuinig in gebruik
– Korrelgrootte 0-1 mm, ideaal voor koud roken
– Brandt gelijkmatig in de “Cold smoke generator”
– Deze kleine verpakking is ideaal om het roken te proberen
Gebruik:
Ideaal voor koud roken. smeult langzaam en gelijkmatig door de aanwezigheid van de “”0″” deeltjes.
Smaakt bijzonders goed bij: Varkensvlees, gevogelte, Vis, Rundvlees, Lamsvlees, Groente, Worst, Kaas.
Sinaasappelhout rookmot:
Afkomstig van geselecteerd natuurlijk sinaasappelhout. Sterke fruitige, rooksmaak. Geeft uw voedsel de typische, milde en fijne smaak van de rook van citrushout. Korrelgrootte: 0 tot 1 mm. Bevat 100% sinaasappelhout.
Eigenschappen:
– Natuurlijk sinaasappelhout
– Intensieve geur en smaak
– milde, citrushout rooksmaak
– Goede rookontwikkeling, daardoor zuinig in gebruik
– Korrelgrootte 0-1 mm, ideaal voor koud roken
– Brandt gelijkmatig in de “Cold smoke generator”
Smaakt bijzonders goed bij: Varkensvlees, Gevogelte, Vis, Groente en fruit
Amandelhout rookmot:
Afkomstig van geselecteerd natuurlijk Amandelhout. Milde rooksmaak. Geeft uw voedsel een typische, milde en lichte noten rook smaak. Korrelgrootte: 0 tot 1 mm. Bevat 100% amandelhout
Eigenschappen:
– Natuurlijk Amandelhout
– Intensieve geur en smaak
– milde, noten hout rooksmaak
– Goede rookontwikkeling, daardoor zuinig in gebruik
– Korrelgrootte 0-1 mm, ideaal voor koud roken
– Brandt gelijkmatig in de “Cold smoke generator”
Smaakt bijzonders goed bij: Varkensvlees, Gevogelte, wild, Groente.