De Verschillende Types Weber Barbecues

De Verschillende Types Weber Barbecues

De marktleider van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires, dat is Weber. Het is ook niet gek dat iedereen het merk Weber dan ook kent. Weber is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, wat sinds 2003 ook in Nederland te verkrijgen is. De oprichter van het merk Weber, George Stephen, is ook de uitvinder van de kogelvormige barbecue zoals wij die kennen. Dit was de eerste barbecue die je kon verplaatsen en daarom vanaf het eerste moment een regelrechte hit.

Weber houtskool barbecue

Zoals hierboven beschreven, de eerste barbecue zoals wij die kennen. De onmiskenbare kogelvorm van de Weber houtskool barbecue. Voor het kiezen van de juiste houtskoolbarbecue van het merk Weber moet je eerst goed nadenken waar je hem voor wilt gebruiken. Wil je hem vast laten staan in de tuin of het balkon? Of kies je ervoor dat je hem wilt meenemen als je op vakantie gaat? Ook dan kun je kiezen voor een Weber houtskool barbecue, maar wellicht wel een ander model. Eén ding staat vast, bij Weber kan iedereen voor een houtskool barbecue slagen.

Weber gas barbecue

Ook bij de gasbarbecues van Weber kan iedereen slagen. Weber voorziet in gas barbecues van allerlei soorten en maten, zodat iedereen kan slagen voor een Weber gas barbecue. Wil je gaan voor klein en compact, wat je overal mee naartoe kunt nemen? Of ga je juist voor een grotere gasbarbecue voor in de tuin, maar wil je deze nog wel kunnen verplaatsen? Bij Weber kun je voor al je wensen slagen. Wist je dat bij Weber ook bij eenzelfde model kan kiezen voor meerdere opties? Denk hierbij aan een deur voor de ruimte van gasfles, of je wilt een extra bakje aan de barbecue hebben.

Weber buitenkeuken

Wil je toch nog een stapje groter gaan, dan heeft Weber ook buitenkeukens in het assortiment. De Weber buitenkeukens zijn voorzien van alle gemakken waar de overige gas barbecues ook van zijn voorzien, alleen met nog meer ruimte en mogelijkheden. Voorzien van zes branders zul je nooit te weinig plaats om te barbecueën hebben. De buitenkeuken is voorzien van wieltjes, zodat je deze ten alle tijden nog wel kunt verplaatsen en met twee grote deuren waarin je nog veel meer dan alleen de gasfles kunt bewaren.

Weber pellet barbecue

De nieuwste ontwikkeling binnen de barbecues, een pellet barbecue. Waar je je huis al langere tijd kunt verwarmen met een pelletkachel is deze ontwikkeling ook doorgekomen bij de barbecues. Maar wat is een pellet barbecue nu precies? Een pellet barbecue werkt volledig elektrisch. Aan de zijkant zit een reservoir waar je de houten pellets in dient te doen. Vervolgens worden de benodigde pellets verwarmd door een verwarmingselement, wat jou de temperatuur geeft om te barbecueën. Voordeel van een pellet barbecue is dat de temperatuur constant blijft én dat je alsnog de zo gewilde rooksmaak aan je vlees krijgt. Weber heeft ook een pellet barbecue in het assortiment, dus wil jij gaan voor de nieuwste ontwikkeling maar wel de oude smaak behouden dan is dit misschien wel een optie voor jou?

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 0
De Verschillende Types Boretti Barbecues
Pizza Maken op je Barbecue met een Pizzasteen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories