De Verschillende Types Boretti Barbecues

De Verschillende Types Boretti Barbecues

Als je denkt aan een groot vrijstaand fornuis, dan is Boretti het merk wat meteen in je opkomt. Maar Boretti heeft meer dan alleen fornuizen voor binnen. Het Italiaanse merk heeft zijn best gedaan om deze fornuizen ook geschikt te maken voor buitenshuis gebruik, wat geresulteerd heeft in heuse buitenkeukens, met alles erop en eraan. Maar Boretti heeft meerdere soorten barbecues, veel meer. Of je nu gaat voor een buitenkeuken, gasbarbecue of een houtskoolbarbecue, je bent altijd verzekerd van het strakke Italiaanse design.

Boretti buitenkeuken, de Rolls-Royce onder de buitenkeukens

Laten we beginnen met de Boretti buitenkeukens, zoals Boretti het zelf omschrijft: ‘Culinaire grootsheid in eigen tuin’. De buitenkeukens zijn ontworpen via het Italiaanse design en van alle gemakken voorzien. Een groot grilloppervlak, zijbranders, deuren en lades en een apart gedeelte waar je je producten op kunt snijden. Met een Boretti buitenkeuken ben je ervan verzekerd dat je de gehele maaltijd buiten kunt klaar maken en je niet meer naar binnen hoeft te gaan.

Boretti houtskool barbecue

Iets minder bekend van het merk Boretti zijn de houtskool barbecues. Minder bekend wil niet zeggen minder goed. De fanatieke grillmaster zal eerder kiezen voor een houtskool barbecue ten opzichte van een gas barbecue in verband met de echte barbecue smaak, ook hiervoor kun je dus kiezen voor Boretti. Je kunt kiezen tussen verschillende modellen houtskool barbecues zoals een tafelmodel, een model met wieltjes of een hoog model zonder wieltjes. Waar je ook voor kiest, je kunt altijd de goede kwaliteit en het fraaie Italiaanse design verwachten.

Boretti gas barbecue

Natuurlijk werkt de buitenkeuken van Boretti op gas, maar wist je dat er meerdere gas barbecue modellen van Boretti te vinden zijn? Zo is er een klein tafelmodel, wat speciaal ontwikkeld is om overal mee naartoe te nemen, zelfs dit tafelmodel heeft zijtafels waar je de nodige voorbereidingen op kunt treffen. Ook zijn er modellen beschikbaar die hier tussenin zitten, en de keuze is reuze. Of je nu gaat voor twee, drie of vier branders, bij Boretti is er voor ieder wat wils en allemaal inclusief zijtafels, branders en een deur voor de gastank.

Boretti hybride barbecue

Waar ieder barbecue merk iets nieuws probeert uit te vinden, zo ook voor Boretti. Boretti is met een heus hybride model op de markt gekomen, maar wat houdt dat nu precies in? Het hybride model van Boretti geeft je zowel de keuze om op gas of houtskool te barbecueën. Dus of je nu iets snel wilt bakken, of je gaat voor de authentieke rooksmaak, op het hybride model van Boretti kun je het maken. Ook heeft Boretti ervoor gekozen om het hybride model als inbouw variant te verkopen, dus mocht je al in het bezit zijn van een Boretti gas barbecue, kun je enkel het bovenstuk van het hybride model kopen, wat dan weer precies in het onderstel van je eigen barbecue past en hoef je dus niet een geheel nieuwe barbecue aan te schaffen.

Korting op Barbecues & Accessoires

Ben jij op zoek naar scherp geprijsde bbq items? Klik snel op de knop hiernaast en profiteer!

Beoordeel:

0 / 5 5
Een Vuurschaal Barbecue Kopen
De Verschillende Types Weber Barbecues

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation

My Cart

Close

Categories