Meng alle ingrediënten voor de rub samen in een bak. Wrijf vervolgens over het varkensvlees.
Plaats het varkensvlees ingepakt in aluminiumfolie op de smoker BBQ (180°C). Vergeet niet om van te voren appelcider toe te voegen. Gaar het vlees op een lage temperatuur voor ongeveer 10 uur.
Versnipper het varkensvlees met 2 vorken. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de BBQ saus met elkaar en voeg dit toe aan het uit elkaar getrokken varkensvlees.
Serveer op een broodje met wat verse coleslaw
Interessante BBQ benodigdheden:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng alle ingrediënten voor de rub samen in een bak. Wrijf vervolgens over het varkensvlees.
Plaats het varkensvlees ingepakt in aluminiumfolie op de smoker BBQ (180°C). Vergeet niet om van te voren appelcider toe te voegen. Gaar het vlees op een lage temperatuur voor ongeveer 10 uur.
Versnipper het varkensvlees met 2 vorken. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de BBQ saus met elkaar en voeg dit toe aan het uit elkaar getrokken varkensvlees.
Serveer op een broodje met wat verse coleslaw