Pulled Pork met BBQ Saus Recept

Pulled Pork met BBQ Saus

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Pulled Pork met BBQ Saus Recept
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd1 uurKooktijd10 uurTotale tijd11 uur
 4,50 kg Varkensschouder
 1 kopje Appelcider
Ingrediënten Rub
 3 eetlepels Bruine Suiker
 1 eetlepel Paprikapoeder
 1 eetlepel Knoflookpoeder
 2 theelepels Uienpoeder
 2 theelepels Mosterdpoeder
 1 theelepel Komijnpoeder
 1 eetlepel Zout
 1 theelepel Zwarte Peper
Ingrediënten BBQ Saus
 1 kopje Appelciderazijn
 3 kopjes Tomatenketchup
 1 kopje Water
  kopje Bruine Suiker
 3 eetlepels Melasse
 4 theelepels Mosterdpoeder
 3 theelepels Knoflookpoeder
 4 theelepels Worcestershiresaus
 2 theelepels Zout
 2 theelepels Zwarte Peper
 2 theelepels Tabasco
Tip!
BBQ Voorbereiding
1

Meng alle ingrediënten voor de rub samen in een bak. Wrijf vervolgens over het varkensvlees.

BBQ Bereiding
2

Plaats het varkensvlees ingepakt in aluminiumfolie op de smoker BBQ (180°C). Vergeet niet om van te voren appelcider toe te voegen. Gaar het vlees op een lage temperatuur voor ongeveer 10 uur.

3

Versnipper het varkensvlees met 2 vorken. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de BBQ saus met elkaar en voeg dit toe aan het uit elkaar getrokken varkensvlees.

4

Serveer op een broodje met wat verse coleslaw

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

 4,50 kg Varkensschouder
 1 kopje Appelcider
Ingrediënten Rub
 3 eetlepels Bruine Suiker
 1 eetlepel Paprikapoeder
 1 eetlepel Knoflookpoeder
 2 theelepels Uienpoeder
 2 theelepels Mosterdpoeder
 1 theelepel Komijnpoeder
 1 eetlepel Zout
 1 theelepel Zwarte Peper
Ingrediënten BBQ Saus
 1 kopje Appelciderazijn
 3 kopjes Tomatenketchup
 1 kopje Water
  kopje Bruine Suiker
 3 eetlepels Melasse
 4 theelepels Mosterdpoeder
 3 theelepels Knoflookpoeder
 4 theelepels Worcestershiresaus
 2 theelepels Zout
 2 theelepels Zwarte Peper
 2 theelepels Tabasco
Tip!

Aanwijzingen

BBQ Voorbereiding
1

Meng alle ingrediënten voor de rub samen in een bak. Wrijf vervolgens over het varkensvlees.

BBQ Bereiding
2

Plaats het varkensvlees ingepakt in aluminiumfolie op de smoker BBQ (180°C). Vergeet niet om van te voren appelcider toe te voegen. Gaar het vlees op een lage temperatuur voor ongeveer 10 uur.

3

Versnipper het varkensvlees met 2 vorken. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de BBQ saus met elkaar en voeg dit toe aan het uit elkaar getrokken varkensvlees.

4

Serveer op een broodje met wat verse coleslaw

Pulled Pork met BBQ Saus
Navigation

My Cart

Close

Categories