Braziliaanse Picanha BBQ Recept

Gegrilde Braziliaanse BBQ Picanha

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Braziliaanse Picanha BBQ Recept
Opbrengsten6 porties
Voorbereidingstijd2 uurKooktijd40 minutenTotale tijd2 uur 40 minuten
Ingrediënten
 900 g Picanha Steak
 2 eetlepels Zeezout
 2 eetlepels Olijfolie
 1 eetlepel Zwarte Peper
 Provençaalse Kruiden
Tip!
BBQ Voorbereiding
1

Snijd de Picanha in dikke plakken en zorg ervoor dat er op elke plak een laagje vet zit.

2

Marineer de picanha met het zeezout, de olijfolie, kruiden en peper. Zorg ervoor dat je de kruiden goed inwrijft. Laat het vlees vervolgens een half uurtje liggen.

BBQ Bereiding
3

Bereid de houtskool in de barbecue voor en voeg tevens wat takjes rozemarijn toe.

4

Steek de barbecue aan en leg hier gelijk de Picanho op.

5

Gril het vlees tot de gewenste gaarte (regelmatig draaien).

6

Haal het vlees van de barbecue en laat het een paar minuten afgedekt rusten. Snijd vervolgens in kleinere stukken en bedruip met wat sap.

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 900 g Picanha Steak
 2 eetlepels Zeezout
 2 eetlepels Olijfolie
 1 eetlepel Zwarte Peper
 Provençaalse Kruiden
Tip!

Aanwijzingen

BBQ Voorbereiding
1

Snijd de Picanha in dikke plakken en zorg ervoor dat er op elke plak een laagje vet zit.

2

Marineer de picanha met het zeezout, de olijfolie, kruiden en peper. Zorg ervoor dat je de kruiden goed inwrijft. Laat het vlees vervolgens een half uurtje liggen.

BBQ Bereiding
3

Bereid de houtskool in de barbecue voor en voeg tevens wat takjes rozemarijn toe.

4

Steek de barbecue aan en leg hier gelijk de Picanho op.

5

Gril het vlees tot de gewenste gaarte (regelmatig draaien).

6

Haal het vlees van de barbecue en laat het een paar minuten afgedekt rusten. Snijd vervolgens in kleinere stukken en bedruip met wat sap.

Gegrilde Braziliaanse BBQ Picanha
Navigation

My Cart

Close

Categories