Wrijf met je handen royaal de beenham in met de gele mosterd. Breng het tevens aan in alle scheuren en gaten van de beenham.
Doe hetzelfde met de bruine suiker.
Pak de beenham in met alumiumfolie.
Verhit de barbecue tot 300 graden en laat het vlees in het aluminiumfolie ongeveer 2 uur garen.
Haal de beenham vervolgens van de grill, verwijder het folie en verhit de barbecue deze keer naar 400 graden.
Smeer de beenham vervolgens in met barbecuesaus en leg deze op de barbecue voor nog één uur. Vergeet niet om elk kwartier nieuwe BBQ saus aan te brengen.
Haal het vlees van de barbecue, snijd de verbrande vetlaag eraf en serveer in plakjes.
Interessante BBQ benodigdheden:
- €21.10
Gecertificeerd beschermende wanten. Voldoen aan CE richtlijn voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen 89/686/EEC.
Extra lang ter bescherming van de onderarm
Ingrediënten
Aanwijzingen
Wrijf met je handen royaal de beenham in met de gele mosterd. Breng het tevens aan in alle scheuren en gaten van de beenham.
Doe hetzelfde met de bruine suiker.
Pak de beenham in met alumiumfolie.
Verhit de barbecue tot 300 graden en laat het vlees in het aluminiumfolie ongeveer 2 uur garen.
Haal de beenham vervolgens van de grill, verwijder het folie en verhit de barbecue deze keer naar 400 graden.
Smeer de beenham vervolgens in met barbecuesaus en leg deze op de barbecue voor nog één uur. Vergeet niet om elk kwartier nieuwe BBQ saus aan te brengen.
Haal het vlees van de barbecue, snijd de verbrande vetlaag eraf en serveer in plakjes.