Doe de varkenshaas in een grote plastic zak met sluiting.
Roer vervolgens in een kom de BBQ-saus, druivengelei, sriracha saus, worcestershire-saus, knoflook en peper door elkaar. Giet de helft van het mengsel in de plastic zak met varkenshaas. Verwijder overtollige lucht uit de zak en sluit af.
Gril de varkenshaas op de barbecue totdat deze aan de binnenkant een temperatuur heeft van 160 graden.
Haal de varkenshaas van de barbecue en leg deze vervolgens in een afgedekte glazen schaal voor zo'n 10 minuten.
Bestrijk de varkenshaas met de saus en serveer met de rest.
Interessante BBQ benodigdheden:
- €12.99
- BBQ gereedschap roestvrijstaal met houten handvat
- Drie stuks
- Tang, Vork en Spatel
- Lengte ca. 36 cm
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de varkenshaas in een grote plastic zak met sluiting.
Roer vervolgens in een kom de BBQ-saus, druivengelei, sriracha saus, worcestershire-saus, knoflook en peper door elkaar. Giet de helft van het mengsel in de plastic zak met varkenshaas. Verwijder overtollige lucht uit de zak en sluit af.
Gril de varkenshaas op de barbecue totdat deze aan de binnenkant een temperatuur heeft van 160 graden.
Haal de varkenshaas van de barbecue en leg deze vervolgens in een afgedekte glazen schaal voor zo'n 10 minuten.
Bestrijk de varkenshaas met de saus en serveer met de rest.