Doe de varkenshaas in een grote plastic zak met sluiting.
Roer vervolgens in een kom de BBQ-saus, druivengelei, sriracha saus, worcestershire-saus, knoflook en peper door elkaar. Giet de helft van het mengsel in de plastic zak met varkenshaas. Verwijder overtollige lucht uit de zak en sluit af.
Gril de varkenshaas op de barbecue totdat deze aan de binnenkant een temperatuur heeft van 160 graden.
Haal de varkenshaas van de barbecue en leg deze vervolgens in een afgedekte glazen schaal voor zo'n 10 minuten.
Bestrijk de varkenshaas met de saus en serveer met de rest.
Interessante BBQ benodigdheden:
- €14.35
Gasdrukregelaar voor propaangasflessen van 5 tot 11 kg. De drukregelaar is geschikt voor een druk tot 50 mbar. De gasregelaar heeft een ingangaansluiting van W21,8 x 1/1 4″ L – Uitgang G1/4″ L
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de varkenshaas in een grote plastic zak met sluiting.
Roer vervolgens in een kom de BBQ-saus, druivengelei, sriracha saus, worcestershire-saus, knoflook en peper door elkaar. Giet de helft van het mengsel in de plastic zak met varkenshaas. Verwijder overtollige lucht uit de zak en sluit af.
Gril de varkenshaas op de barbecue totdat deze aan de binnenkant een temperatuur heeft van 160 graden.
Haal de varkenshaas van de barbecue en leg deze vervolgens in een afgedekte glazen schaal voor zo'n 10 minuten.
Bestrijk de varkenshaas met de saus en serveer met de rest.