Maal alle ingrediënten voor de chermoulasaus door elkaar in een keukenmachine (of hak ze fijn en meng) met een flink aantal kruiden (naar keuze).
Wrijf de olijfolie over de sardines en kruid goed (met kruiden naar keuze). Rijg elke vis van kop tot staart aan een spies en maak een paar inkepingen met een mes als je wilt.
Bak de sardientjes 2 tot 3 minuten aan elke kant boven gloeiend hete kolen tot ze gaar en mooi verkoold zijn. Besprenkel met chermoulasaus en serveer.
Interessante BBQ benodigdheden:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maal alle ingrediënten voor de chermoulasaus door elkaar in een keukenmachine (of hak ze fijn en meng) met een flink aantal kruiden (naar keuze).
Wrijf de olijfolie over de sardines en kruid goed (met kruiden naar keuze). Rijg elke vis van kop tot staart aan een spies en maak een paar inkepingen met een mes als je wilt.
Bak de sardientjes 2 tot 3 minuten aan elke kant boven gloeiend hete kolen tot ze gaar en mooi verkoold zijn. Besprenkel met chermoulasaus en serveer.