Maak sneden aan verschillende kanten van het vlees en steek hier plakjes knoflook in.
Meng de paprika, zout, peper, rozemarijn en tijm met elkaar in een kommetje. Wrijf vervolgens de rosbief in met jou zelfgemaakte rub.
Gaar de rosbief vervolgens op een temperatuur van 60 graden voor zo'n 2 tot 5 uur. Hiervoor zou je ook een spit kunnen gebruiken. Na het braden is jouw rosbief klaar om geserveerd te worden.
Interessante BBQ benodigdheden:
- €12.99
Deze serveertang heeft gebogen uiteinden en een lengte van 30 cm. Zeer geschikt voor o.a. gebruikt tijdens de BBQ of op uw buffet.
- €34.95
Houd je Kamado schoon en droog met deze beschermhoes. De kamado staat lekker droog met deze beschermhoes. De hoes is geschikt voor de grote kamado’s van 23 t/m 25″.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak sneden aan verschillende kanten van het vlees en steek hier plakjes knoflook in.
Meng de paprika, zout, peper, rozemarijn en tijm met elkaar in een kommetje. Wrijf vervolgens de rosbief in met jou zelfgemaakte rub.
Gaar de rosbief vervolgens op een temperatuur van 60 graden voor zo'n 2 tot 5 uur. Hiervoor zou je ook een spit kunnen gebruiken. Na het braden is jouw rosbief klaar om geserveerd te worden.