Rosbief BBQ Recept

Gegrilde BBQ Rosbief

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Rosbief BBQ Recept
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd4 uurTotale tijd4 uur 10 minuten
Ingrediënten
 2 kg Rosbief
 2 tenen Knoflook
 1 theelepel Spaanse Paprikapoeder
 1 theelepel Zout
 1 theelepel Peper
 ¼ theelepel Rozemarijn
 ¼ theelepel Tijm
Tip!
Voorbereiding
1

Maak sneden aan verschillende kanten van het vlees en steek hier plakjes knoflook in.

2

Meng de paprika, zout, peper, rozemarijn en tijm met elkaar in een kommetje. Wrijf vervolgens de rosbief in met jou zelfgemaakte rub.

BBQ Bereiding
3

Gaar de rosbief vervolgens op een temperatuur van 60 graden voor zo'n 2 tot 5 uur. Hiervoor zou je ook een spit kunnen gebruiken. Na het braden is jouw rosbief klaar om geserveerd te worden.

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 kg Rosbief
 2 tenen Knoflook
 1 theelepel Spaanse Paprikapoeder
 1 theelepel Zout
 1 theelepel Peper
 ¼ theelepel Rozemarijn
 ¼ theelepel Tijm
Tip!

Aanwijzingen

Voorbereiding
1

Maak sneden aan verschillende kanten van het vlees en steek hier plakjes knoflook in.

2

Meng de paprika, zout, peper, rozemarijn en tijm met elkaar in een kommetje. Wrijf vervolgens de rosbief in met jou zelfgemaakte rub.

BBQ Bereiding
3

Gaar de rosbief vervolgens op een temperatuur van 60 graden voor zo'n 2 tot 5 uur. Hiervoor zou je ook een spit kunnen gebruiken. Na het braden is jouw rosbief klaar om geserveerd te worden.

Gegrilde BBQ Rosbief
Navigation

My Cart

Close

Categories