chicken-satay-or-sate-ayam-malaysian-famous-food-PH5F7UM-min

Gegrilde BBQ Kipsaté Spiezen

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
chicken-satay-or-sate-ayam-malaysian-famous-food-PH5F7UM-min
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd45 minutenKooktijd7 minutenTotale tijd52 minuten
Ingrediënten
 500 g Kipfilet
 2 tenen Knoflook
 2 eetlepels Ketjap
 0,50 theelepel Sambal
 Satésaus
 Houten Satestokjes
Tip!
Voorbereiding
1

Leg de houten satéstokjes in een bakje met water. (Hierdoor verbanden ze minder snel)

2

Pak een kom en voeg hieraan de sambal, ketjap en fijngehakte knoflook toe.

3

Snij vervolgens de kipfilet in blokjes en meng deze met de ingrediënten in de kom. Laat de marinade vervolgens minimaal een half uur staan.

4

Rijg de kipfilet blokjes vervolgens aan de satéstokjes.

BBQ Bereiding
5

Rooster de kipsaté spiesen vervolgens voor zo'n 7 minuten op de bbq. Vergeet niet om ze regelmatig om te draaien.

6

Serveer de kipsaté spiezen met een beetje satésaus.

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 500 g Kipfilet
 2 tenen Knoflook
 2 eetlepels Ketjap
 0,50 theelepel Sambal
 Satésaus
 Houten Satestokjes
Tip!

Aanwijzingen

Voorbereiding
1

Leg de houten satéstokjes in een bakje met water. (Hierdoor verbanden ze minder snel)

2

Pak een kom en voeg hieraan de sambal, ketjap en fijngehakte knoflook toe.

3

Snij vervolgens de kipfilet in blokjes en meng deze met de ingrediënten in de kom. Laat de marinade vervolgens minimaal een half uur staan.

4

Rijg de kipfilet blokjes vervolgens aan de satéstokjes.

BBQ Bereiding
5

Rooster de kipsaté spiesen vervolgens voor zo'n 7 minuten op de bbq. Vergeet niet om ze regelmatig om te draaien.

6

Serveer de kipsaté spiezen met een beetje satésaus.

Gegrilde BBQ Kipsaté Spiezen
Navigation

My Cart

Close

Categories