Was de paprika's, courgette en aubergine en snijd deze groenten (en de ui) vervolgens in blokjes of schijfjes.
Maak in de tussentijd de marinade. Dit doe je door het citroensap, de peterselie, rozemarijn, knoflook en peper met elkaar de mengen in een schaaltje.
Leg vervolgens de stukjes aubergine in de marinade en laat dit een uur intrekken.
Haal de aubergine vervolgens uit de marinade en voeg de olijfolie toe aan het marinade schaaltje.
Rijg alle groenten tenslotte aan de barbecue spiezen en bestrijk deze vervolgens met de marinade.
Gril de groentespiezen vervoglens voor 10 minuten op de barbecue. Vergeet niet om ze regelmatig om te keren en in te smeren met de marinade.
Interessante BBQ benodigdheden:
- €33.68
Kokosbriketten zijn harde BBQ kooltjes die gemaakt zijn van kokosnootbasten. Ze gloeien sneller dan houtskoolbriketten, worden warmer, er wordt geen boom voor gekapt, er blijft maar 5% as over en er komt zo goed als geen rook vanaf.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was de paprika's, courgette en aubergine en snijd deze groenten (en de ui) vervolgens in blokjes of schijfjes.
Maak in de tussentijd de marinade. Dit doe je door het citroensap, de peterselie, rozemarijn, knoflook en peper met elkaar de mengen in een schaaltje.
Leg vervolgens de stukjes aubergine in de marinade en laat dit een uur intrekken.
Haal de aubergine vervolgens uit de marinade en voeg de olijfolie toe aan het marinade schaaltje.
Rijg alle groenten tenslotte aan de barbecue spiezen en bestrijk deze vervolgens met de marinade.
Gril de groentespiezen vervoglens voor 10 minuten op de barbecue. Vergeet niet om ze regelmatig om te keren en in te smeren met de marinade.