Barbecue Saus Recept

BBQ Saus

BeoordelingMoeilijkheidsgraadBeginner
Barbecue Saus Recept
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd30 minutenTotale tijd30 minuten
Ingrediënten
 ½ Ui
 3 tenen Knoflook
 ½ blikje Tomaten
 1 Lente Uitje
 100 ml Ketchup
 25 ml Balsamicoazijn
 25 ml Olijfolie
 25 ml Whisky
 25 ml Worcestersaus
 ½ theelepel Zeezout
 ½ Rode Peper
 ½ theelepel Paprikapoeder
 25 ml Honing
 1 Kaneelstokje
 2 Laurierbladeren
 Peper & Zout
Tip!
Voorbereiding
1

Hak de ui, knoflook en lente ui zeer fijn. Fruit deze vervolgens in een pan met een dun laagje olijfolie.

2

Voeg vervolgens de tomaten (in kleine blokjes gesneden), ketchup, balsamicoazijn en de whisky toe.

3

Doe hier vervolgens de worcestersaus, het zeezout, paprikapoeder en de honing bij. Roer vervolgens alle ingrediënten goed elkaar.

4

Hak de rode peper in kleine stukjes en voeg die vervolgens samen met het kaneelstokje en de laurierbladeren.

5

Laat de deksel vervolgens op de pan en laat het geheel voor zo'n 20 minuten zachtjes pruttelen.

6

Haal na 20 minuten de laurierbladeren en het kaneelstokje uit het mengsel.

7

Pak vervolgens een blender en gooi hier het volledige mengsel in. Mix dit voor zo'n 2 minuten tot een egale massa.

8

Breng de saus vervolgens op smaak met wat peper en zout. Wanneer de saus nog te zuur is, kun je extra honing toevoegen.

9

Serveer de saus wanneer deze volledig afgekoeld is.

Categorie

Interessante BBQ benodigdheden:

Ingrediënten

Ingrediënten
 ½ Ui
 3 tenen Knoflook
 ½ blikje Tomaten
 1 Lente Uitje
 100 ml Ketchup
 25 ml Balsamicoazijn
 25 ml Olijfolie
 25 ml Whisky
 25 ml Worcestersaus
 ½ theelepel Zeezout
 ½ Rode Peper
 ½ theelepel Paprikapoeder
 25 ml Honing
 1 Kaneelstokje
 2 Laurierbladeren
 Peper & Zout
Tip!

Aanwijzingen

Voorbereiding
1

Hak de ui, knoflook en lente ui zeer fijn. Fruit deze vervolgens in een pan met een dun laagje olijfolie.

2

Voeg vervolgens de tomaten (in kleine blokjes gesneden), ketchup, balsamicoazijn en de whisky toe.

3

Doe hier vervolgens de worcestersaus, het zeezout, paprikapoeder en de honing bij. Roer vervolgens alle ingrediënten goed elkaar.

4

Hak de rode peper in kleine stukjes en voeg die vervolgens samen met het kaneelstokje en de laurierbladeren.

5

Laat de deksel vervolgens op de pan en laat het geheel voor zo'n 20 minuten zachtjes pruttelen.

6

Haal na 20 minuten de laurierbladeren en het kaneelstokje uit het mengsel.

7

Pak vervolgens een blender en gooi hier het volledige mengsel in. Mix dit voor zo'n 2 minuten tot een egale massa.

8

Breng de saus vervolgens op smaak met wat peper en zout. Wanneer de saus nog te zuur is, kun je extra honing toevoegen.

9

Serveer de saus wanneer deze volledig afgekoeld is.

Notes

BBQ Saus
Navigation

My Cart

Close

Categories