Meng de mayonaise en barbecuesaus in een kleine kom.
Meng het rundergehakt met de steakkruiden (eventueel vervangen voor kruiden naar keuze) in een andere kom met elkaar. Kneed hier vervolgens vier hamburgers van.
Gril de hamburgers, afgedekt, op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten aan beide kanten. Top de burgers vervolgens met cheddar en bak totdat de kaas gesmolten is.
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en gril beide zijdes even kort op de barbecue. Smeer ze vervolgens in met de zelfgemaakte saus.
Bak ook de bacon reepjes kort aan beide zijdes voor zo'n 2 tot 4 minuten.
Beleg de broodjes achtereenvolgens met veldsla, de hamburger, cheddar, bacon en nog wat extra saus. Genieten maar!
Interessante BBQ benodigdheden:
- €28.68
Houtskoolbriketten van THM, wie kent het niet? De houtskoolbriketten van THM zijn al jaren een begrip bij de Nederlandse barbecueliefhebber. Het zakje beschikt over een handvat en kan dus gemakkelijk meegenomen worden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng de mayonaise en barbecuesaus in een kleine kom.
Meng het rundergehakt met de steakkruiden (eventueel vervangen voor kruiden naar keuze) in een andere kom met elkaar. Kneed hier vervolgens vier hamburgers van.
Gril de hamburgers, afgedekt, op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten aan beide kanten. Top de burgers vervolgens met cheddar en bak totdat de kaas gesmolten is.
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en gril beide zijdes even kort op de barbecue. Smeer ze vervolgens in met de zelfgemaakte saus.
Bak ook de bacon reepjes kort aan beide zijdes voor zo'n 2 tot 4 minuten.
Beleg de broodjes achtereenvolgens met veldsla, de hamburger, cheddar, bacon en nog wat extra saus. Genieten maar!