Dit hout verbrandt om het echt rokerig te maken!
Met de hardhoutpellets van BURNHARD in de variëteiten appel, hickory en kers steek je de op pellets werkende smoker, grill of pizza-oven aan en geef je jouw ingrediënten een legendarische rokerige smaak. De pellets zijn gemaakt van zuiver Europees hardhout en bevatten geen lijm- en composietmaterialen of andere toevoegingen. Ze zijn licht ontvlambaar, verbranden efficiënt en produceren maar een kleine hoeveelheid as. Zo kan er naar hartenlust worden doorgerookt!
Mild en veelzijdig: Fruity Apple
De pellets van appelhout zijn echte allrounders en geschikt voor vlees, vis en groenten. Of ze nu in de smoker gaan of dienen als brandstof voor je pizza-oven: de houtpellets zorgen voor subtiele, fruitige rooktinten, waar je gewoonweg nooit genoeg van krijgt!
Kruidig en kenmerkend: Strong Hickory
Hickory-hout is een van de absolute klassiekers van de American Barbecue en helemaal iets voor jou als je zin hebt in een intensieve rooksmaak. Dit is niet alleen geniaal voor ribs of pullet pork, maar ook echt onovertrefbaar voor rundvlees, kip of groenten.
Zoet en fruitig: Sweet Cherry – Trek in iets zoets?
Wacht dan niet tot na de BBQ en geniet meteen van het fruitige, lichtzoete rookaroma van onze kers-houtpellets voor je ingrediënten uit de smoker, pizza-oven of pelletgrill. Met name je vleesgerechten geef je op die manier moeiteloos een nieuwe dimensie aan smaak!